UKEMENY 6/2021
Laks med kremet spinat og feta
SPAGETTI MED OVNSBAKT BLOMKÅL & HASSELNØTTER
KYLLINGCURRY MED SØTPOTET OG PEANØTTSAUS
PIZZA MED COPPASKINKE OG BLÅMUGGOST
STEAMBUNS MED SOYAMARINERT SVIN, SYLTET KINAKÅLSALAT OG SPRØ LØK
TORSK MED CHORIZOSALSA OG SØTPOTETMOS
SJOKOLADEKAKE MED SALT KARAMELLSAUS
FASTELAVNSBOLLER MED BRINGEBÆRKREM
UKEMENY 5/2021
PASTA MED CHORIZO, PAPRIKA OG RØD PESTO
PANERT TORSK MED REMULADE OG FRITERTE KAPERS
RØD LINSESUPPE
LAKS MED BLOMKÅLRIS OG SENNEPSAUS
SUSHIBOWL MED TERIYAKIKYLLING
FARMERS PIE MED URTEOLJE
ANDEBRYST MED APPELSINSAUS
SJOKOLADEMOUSSE MED BRINGEBÆR OG KARAMELLISERT HVIT SJOKOLADE
ELTEFRITT FIREKORNBRØD MED RUGFLAK
UKEMENY 4/2021
KREMET GULROTSUPPE à LA KARI
PASTA MED TOMATSAUS, REKER & FETA
VEGETAR TIKKA MASALA MED RAITA
TORSK MED SMØRDAMPET GRØNNKÅL OG RØD PESTO
PIZZA PARMA MED RUCCULA- OG PARMESANSALAT
HELSTEKT CHILIKYLLING MED PAPRIKA, TOMAT OG APPELSIN
VEGETARLASAGNE MED SPINAT OG FETA
KEY LIME PIE
KARDEMOMMEFLETTER
UKEMENY 3/2021
TOMAT- OG GULROTSUPPE MED APPELSIN OG CHILI & KRUTONGER
TORSKEFORM MED POTETER, LØK, PAPRIKA OG FETA
GRØNNSAKSCURRY MED BLOMKÅL OG RØDE LINSER
KREMET PASTA MED RØKT LAKS OG SPINAT
MOUSSAKA
KYLLING MED APPELSINSAUS OG LUN GULROTSALAT
BOUILLABAISSE – FRANSK FISKESUPPE
PANNEKAKER MED APPELSINSAUS – CRÊPE SUZETTE
HALVGROVT BRYTEBRØD MED FRØ
UKEMENY 2/2021
BLOMKÅLSUPPE MED KIKERTER OG PARMESAN
TORSKEFORM MED TOMAT, PAPRIKA OG FENNIKEL
PASTA MED RUCCULA, TOMATER OG PARMESAN
SOYAMARINERT LAKS MED AGURK- OG EPLESALAT
HVIT PIZZA MED SALAMI, SPINAT OG KARAMELLISERT RØDLØK
BURGER MED BACON OG CHILIMAJONES
HONNINGMARINERT SVINEFILET MED STEKT BLOMKÅL OG SENNEPSSAUS
SJOKOLADEPUDDING
ELTEFRIE MüSLIRUNDSTYKKER
UKEMENY 1/2021
TOMATSUPPE MED PASTA OG PARMESAN
SEIKAKER MED FENNIKELSALAT OG DILLKREM
KREMET ONE POT-PASTA MED SPEKESKINKE
FISKEGRATENG MED PARMESAN OG BASILIKUM
PIZZA MED POTET, RØDLØK & TIMIAN
PULLED BEEF-TACO MED PICO DE GALLO & SYLTET LØK
VEGETARISK MOUSSAKA MED GRESK SALAT
OSTEKAKE MED PEPPERKAKESMULER OG APPELSIN
SUPERSPRØTT FRØKNEKKEBRØD
UKEMENY 53/2020
«VERDENS BESTE FISKESUPPE», versjon 2.0
RØKT JULESKINKE MED SENNEPSAUS OG APPELSINSALAT
BUDDHA BOWL MED OVNSBAKTE GULRØTTER OG PAPRIKADIP
ANDEBRYST MED BALSAMICOSJY, RØDLØKSKOMPOTT OG SELLERIROTMOS
PIZZA MED CHORIZO, PAPRIKA OG CHILI
ASIATISK NUDELSUPPE MED KYLLING
VEGETARLASAGNE MED LINSER OG CHEDDAR
KRYDDERKOKTE PÆRER
ELTEFRIE RUGRUNDSTYKKER MED VALNØTTER
NYTTÅRSMENYEN 2020
LAKSETARTAR MED EPLE OG VÅRLØK
ANDEBRYST MED BALSAMICOSJY, RØDLØKSKOMPOTT OG SELLERIROTMOS
SJOKOLADEFONDANT, PANNA COTTA OG PISTASJNØTTER
RØKT LAKS MED PEPPERROTKREM OG RUGBRØDSMULER
REINSDYRSTEK MED PORTVINSAUS OG ROTFRUKTGRATENG
SJOKOLADEPAVLOVA MED PASJONSFRUKTKREM OG BRINGEBÆR
COPPASKINKE MED FIKENVINAIGRETTE
TORSK MED RØDVINSAUS OG LINSESALAT & BACON
PARFAIT MED APPELSINKARAMELL OG SJOKOLADESMULER
UKEMENY 52/2020 – JULEMENYEN
RØD CURRYSUPPE MED GULROT OG KOKOSMELK
KYLLINGWOK MED CASHEWNØTTER
RAKFISK MED TILBEHØR
LANGTIDSSTEKT RIBBE MED SJYSAUS
TORSK MED BACONSMØR OG ERTEPURE
PINNEKJØTT PÅ «MANDELPOTETSENG»
LANGTIDSSTEKT KALKUNBRYST MED APPELSINCHILISAUS
RISKREM MED JORDBÆRSAUS
OSTEKAKE MED PEPPERKAKESMULER OG APPELSIN
UKEMENY 51/2020
RØD LINSESUPPE
TORSK MED PESTO, GULRØTTER OG BLOMKÅLMOS
GRØNNE WRAPS MED SVINEKJØTT OG CHILISAUS
PASTA MED TOMATSAUS, REKER & FETA
TACO-BOWL MED «SPICY» BØNNER, TOMATSALSA OG LIMERØMME
KYLLING MED CHORIZO, CHILI OG CHERRYTOMATER
RØKT JULESKINKE MED SENNEPSAUS OG APPELSINSALAT
RISPANNACOTTA MED BRINGEBÆRSAUS
SARAH BERNHARDT
UKEMENY 50/2020
TAGLIATELLE MED OVNSBAKTE TOMATER OG GREMOLATA
TORSKEFORM MED POTETER, LØK, PAPRIKA OG FETA
KYLLINGSUPPE MED KARRI, TOMAT OG EPLE
PANNESTEKT ØRRET MED QUINOASALAT
WOK MED BIFF OG APPELSINSAUS
FARMERS PIE MED URTEOLJE
REINSDYRSTEK MED BLÅBÆRSAUS OG ROSENKÅLSALAT
KARAMELLPUDDING MED APPELSINSAUS
BRINGEBÆRCOOKIES
UKEMENY 49/2020
TOMATSUPPE MED PASTA OG PARMESAN
TORSKEFORM MED PAPRIKA & CHILISAUS
KREMET ONE POT-PASTA MED KYLLING, SPINAT OG SQUASH
LAKS MED BLOMKÅLRIS OG SENNEPSAUS
PIZZA MED COPPASKINKE OG BLÅMUGGOST
NUDELSUPPE MED SPICY KJØTTDEIG & SHIITAKE
ANDEBRYST MED APPELSINSAUS OG RØDKÅLSALAT
PANNA COTTA MED APPELSINSAUS
VERDENS BESTE PEPPERKAKER (INGEFÆRKAKER)
UKEMENY 48/2020
TOMATSUPPE MED GULROT & POTET
KREMET PASTA MED RØKT LAKS OG SPINAT
MAC’N CHEESE MED SKINKE OG BROKKOLI
TORSK MED SMØRDAMPET GRØNNKÅL OG RØD PESTO
KYLLINGCURRY MED SØTPOTET OG PEANØTTSAUS
BIFF MED RØDVINSAUS OG POTETGRATENG
VEGETARLASAGNE MED AUBERGINE OG PAPRIKA
SJOKOLADEKAKE MED SALT KARAMELLSAUS
SAFTIG JULEBRØD (ELLER JULEKAKE, OM DU VIL)
UKEMENY 47/2020
BLOMKÅLSUPPE MED KIKERTER OG PARMESAN
Fiskepakke med spinat, fennikel, tomat, løk og dillsaus
TORTELLONI MED CHORIZO OG PAPRIKAPESTO
SOYAMARINERT LAKS MED AGURK- OG EPLESALAT
GRATINERTE BURRITOS MED TOMATSALSA
NUDELSALAT MED REINSDYRSKAV & CHILIDRESSING
KYLLINGFORM MED ROTGRØNNSAKER & SENNEPSAUS
CAPPUCCINO-PANNA COTTA MED SJOKOLADE
GROVE RUNDSTYKKER V. 2
UKEMENY 46/2020
RØD CURRYSUPPE MED GULROT OG KOKOSMELK
ONE POT-PASTA MED KJØTTSAUS
SEIKAKER MED FENNIKELSALAT OG DILLKREM
CHORIZOGRYTE MED LINSER OG KIKERTER
HVIT PIZZA MED SALAMI, SPINAT OG KARAMELLISERT RØDLØK
KYLLING MED SATAYSAUS OG THAISALAT
PANNESTEKT TORSK MED BACONSMØR OG SITRONPOTETMOS
MATHIAS’ OREODESSERT MED BRINGEBÆR
FINE RUNDSTYKKER MED FULLKORN
UKEMENY 45/2020
BUDDHA BOWL MED OVNSBAKTE GULRØTTER OG PAPRIKADIP
OVNSBAKT ØRRET MED URTELOKK OG LUN POTETSALAT
SPAGETTI MED OVNSBAKT BLOMKÅL & HASSELNØTTER
FISKESUPPE MED APPELSIN, TOMAT OG CHILI
PAD THAI MED KYLLING
VEGETARISK MOUSSAKA MED GRESK SALAT
LAMMECARRE MED TIMIANSJY, HONNINGBAKTE GULRØTTER OG SELLERIROTMOS
SJOKOLADEPUDDING
KARAMELLSNURRER – «STICKY BUNS»
UKEMENY 44/2020
BROKKOLI- & ERTESUPPE MED GRØNN CURRY
PANNESTEKT LAKS MED GRØNNSAKER I SITRONSAUS
KREMET ONE POT-PASTA MED SPEKESKINKE
CHILIKYLLING MED PAPRIKA OG CASHEWNØTTER
PIZZA MED TOMAT, SPINAT, LØK OG MOZZARELLA
STEAMBUNS MED SOYAMARINERT SVIN, SYLTET KINAKÅLSALAT OG SPRØ LØK
KVEITE MED PARMASKINKE OG PARMESANSAUS
KEY LIME PIE
SKUMLE EDDERKOPPKJEKS TIL HALLOWEEN
UKEMENY 43/2020
«PASTA BOLOGNESE» MED RØDE LINSER
FISKEGRATENG MED PARMESAN OG BASILIKUM
WOK MED KJØTTDEIG OG FARGERIKE GRØNNSAKER
POTET- OG PURRELØKSUPPE MED CHORIZOSMULER
HAMBURGER MED PAPRIKASALSA OG BLÅMUGGOST
KYLLING MED MANGOSJY OG HONNINGBAKTE GULRØTTER
TORSK MED RØDVINSAUS OG LINSESALAT & BACON
TIRAMISU PÅ GLASS
ELTEFRITT GROVT LANGPANNEBRØD MED FRØ OG KJERNER
UKEMENY 42/2020
PASTA MED CHORIZO, PAPRIKA OG RØD PESTO
FISKESUPPE MED TOMAT, ROTGRØNNSAKER OG HVITLØKSKREM
BUDDHA BOWL MED CHILIBAKT BLOMKÅL OG GULROTDIP
PANNESTEKT LAKS MED SPINATSALAT, SENNEPSSAUS OG POTETCHIPS
PIZZA MED TOMATSAUS, SQUASH OG MOZZARELLA
SVINEFILET MED BALSAMICOLØK
LAMMESKANKER MED SMAK AV MAROKKO
KARAMELLISERTE PLOMMER MED HONNINGKREM
MONKEYBREAD
UKEMENY 41/2020
SØTPOTETSUPPE MED EPLE, INGEFÆR OG CHILI
TORSKEFORM MED PAPRIKA & CHILISAUS
MAC’N CHEESE MED SKINKE OG BROKKOLI
LAKS MED SALSA VERDE, ASPARGES OG TOMATER
TACO-BOWL MED «SPICY» BØNNER, TOMATSALSA OG LIMERØMME
KYLLING TIKKA MASALA MED RAITA 2.0
BOEUF BOURGUIGNON v. 2.0
OVNSBAKTE PEPPEREPLER
KLADDKAKE MED BRINGEBÆR
UKEMENY 40/2020
TOMAT- OG PAPRIKASUPPE MED CHORIZO OG KIKERTER
OVNSBAKT ØRRET MED URTELOKK, DILLPOTETER OG AGURKSALAT
KYLLING I CURRY
KREMET PASTA MED SALSICCIA OG BROKKOLI
FARMERS PIE MED URTEOLJE
PULLED BEEF-TACO MED PICO DE GALLO & SYLTET LØK
BACALAO MED SORTE OLIVEN
RUSTIKK PLOMMETERTE MED SITRON OG INGEFÆR
ELTEFRITT LANGPANNEBRØD MED HAVRE
UKEMENY 39/2020
BLOMKÅLSUPPE MED KIKERTER OG PARMESAN
LAKS MED HJERTESALAT OG EPLEVINAIGRETTE
TORTELLONI MED SPINAT OG OSTESAUS
TORSKEGRYTE MED TOMAT, REKER OG FETA
PIZZA MED ITALIENSK SALAMI OG OLIVEN
KYLLINGCURRY MED SØTPOTET OG PEANØTTSAUS
FÅRIKÅL
TILSLØRTE BONDEPIKER MED EPLESIRUP
KARDEMOMMEFLETTER
UKEMENY 38/2020
SPICY LINSESUPPE MED CHORIZO OG PAPRIKA
KREMET PASTA MED RØKT LAKS OG SPINAT
VEGETAR TIKKA MASALA MED RAITA
TORSK MED SPRØ COPPASKINKE OG SAUCE VIERGE
WOK MED BIFF OG APPELSINSAUS
VEGETARLASAGNE MED SPINAT OG FETA
LAMMEGRYTE MED ROTGRØNNSAKER
PANNEKAKER MED APPELSINSAUS – CRÊPE SUZETTE
EPLEKAKE MED EPLESIRUP
UKEMENY 37/2020
TOMAT- OG GULROTSUPPE MED APPELSIN OG CHILI & KRUTONGER
LAKS MED SPICY BROKKOLI OG PONZUDRESSING
CHILI SIN CARNE MED SØTPOTET
KREMET ONE POT-PASTA MED KYLLING, SPINAT OG SQUASH
PIZZA MED CHILISALAMI
MOUSSAKA
TORSK MED CHORIZOSALSA OG BLOMKÅLPURE
PLOMMER I KONJAKK MED YOGHURTKREM
KANELBOLLER MED KARAMELLISERTE EPLER
UKEMENY 36/2020
HJEMMELAGET TOMATSUPPE MED EGG
TORSKEFORM MED PAPRIKA & CHILISAUS
SPAGETTI MED OVNSBAKT BLOMKÅL & HASSELNØTTER
LAKS MED SOYASAUS OG PAK SOI-SALAT
GRATINERTE BURRITOS MED TOMATSALSA
KYLLING MED APPELSINSAUS OG LUN GULROTSALAT
KJØTTSUPPE
MORMORS EPLEKAKE V. 2.0
ELTEFRIE MüSLIRUNDSTYKKER
UKEMENY 35/2020
RØD CURRYSUPPE MED GULROT OG KOKOSMELK
TORSKEFORM MED POTETER, LØK, PAPRIKA OG FETA
CHILIKYLLING MED PAPRIKA OG CASHEWNØTTER
SQUASHNUDLER MED KARRIREKER
PIZZA MED CHORIZO, PAPRIKA OG CHILI
GYOZA MED SVINEKJØTT & DIPSAUS
OVNSBAKT ØRRET MED URTELOKK OG LUN POTETSALAT
SMULDREPAI MED KARAMELLISERTE EPLER
HALVGROVE PIZZABOLLER MED SKINKE
UKEMENY 34/2020
BLOMKÅLSUPPE MED CHORIZO
LAKS MED PEPPERROTKREM OG GRØNNKÅL
VEGETARISK ONE POT-PASTA
SALADE NIÇOISE – SALAT FRA NICE
PIZZA MED BACON, SPINAT OG KANTARELLER
STEAMBUNS MED SOYAMARINERT SVIN, SYLTET KINAKÅLSALAT OG SPRØ LØK
HELSTEKT KYLLING MED ASPARGES- OG TOMATSALAT
KARAMELLISERTE PLOMMER MED HONNINGKREM
POLARBRØD V. 2.0
UKEMENY 33/2020
SPICY GULROTSUPPE MED RØDE LINSER
PASTA MED TOMATSAUS, REKER & FETA
GRØNNE WRAPS MED SVINEKJØTT OG CHILISAUS
PANERT TORSK MED REMULADE OG FRITERTE KAPERS
NUDELSALAT MED BIFF OG SPICY CHILISAUS
KYLLINGPAI MED SPINAT, TOMAT OG FETA
SVINENAKKE MED GLACE, RISSALAT OG COLESLAW
PANNA COTTA MED SJOKOLADE OG ESPRESSO
BLÅBÆRKAKE MED SITRONGLASUR
UKEMENY 32/2020
TOMATSUPPE MED RISTEDE GRESSKARKJERNER
PASTASALAT MED VARMRØKT LAKS & SITRONVINAIGRETTE
KJAPP CHILI CON CARNE
NUDELSALAT MED REKER OG SPICY CHILISAUS
PIZZA MED SPINAT, CHILI OG FETA
KYLLING MED SATAYSAUS OG THAISALAT
Grillet svinefilet med grillede poteter, tomatsalat og tzatziki
JORDBÆR- OG RIPSSUPPE
BOLLER MED VANILJEKREM OG BÆR
UKEMENY 31/2020
PASTA E FAGIOLI – PASTA & BØNNER (VEGETARISK)
Fiskesuppe med torsk, chili og ingefær
ITALIENSKE KJØTTBOLLER I TOMATSAUS
LAKS MED BLOMKÅLRIS OG SENNEPSAUS
PAD THAI MED KYLLING
HELSTEKT INDREFILET MED SOMMERSALAT
VEGETARLASAGNE MED SPINAT OG FETA
CHILIBAKT ANANAS
BLÅBÆRRUTER MED SMULDRETOPPING
UKEMENY 30/2020
KREMET PASTA MED SALSICCIA OG BROKKOLI
VEGETAR TIKKA MASALA MED RAITA
SALADE NIÇOISE – SALAT FRA NICE
NUDELSUPPE MED SPICY KJØTTDEIG & SHIITAKE
SASHIMISALAT MED LAKS OG PONZUSAUS
BACONSURRET KYLLINGLÅR MED GRILLEDE GRØNNSAKER OG PESTO
WOK MED BIFF OG APPELSINSAUS
BRINGEBÆRTERTE
ELTEFRITT FIREKORNBRØD MED RUGFLAK
UKEMENY 29/2020
TOMATSUPPE MED GULROT & POTET
LAKS MED HJERTESALAT OG EPLEVINAIGRETTE
«PASTA BOLOGNESE» MED RØDE LINSER
SEIKAKER MED FENNIKELSALAT OG DILLKREM
PIZZA PÅ GRILLEN
NUDELSALAT MED KYLLING OG PEANØTTSAUS
GRILLEDE NAKKEKOTELETTER MED BBQ-SAUS OG PAPRIKAPOTETER
GALETTE MED SOMMERENS BÆR
SPINATSNURRER MED TOMAT OG FETA
UKEMENY 28/2020
BLOMKÅLSUPPE MED PURRE OG SPRØSTEKT BACON
KREMET PASTA MED RØKT LAKS OG SPINAT
TACO-BOWL MED «SPICY» BØNNER, TOMATSALSA OG LIMERØMME
GRØNN CURRY MED TORSK & BROKKOLINI
VEGETARLASAGNE MED AUBERGINE OG PAPRIKA
GRILLET SVINEFILET MED CHIMICHURRI & FYLT PAPRIKA
KYLLINGSALAT MED PARMACHIPS OG PARMESANDRESSING
ETON MESS MED BRINGEBÆR
ELTEFRITT GROVT LANGPANNEBRØD MED FRØ OG KJERNER
UKEMENY 27/2020
NUDELSALAT MED REKER OG SPICY CHILISAUS
RØD CURRYSUPPE MED GULROT OG KOKOSMELK
POKÈBOLLE MED LAKS OG PONZUSAUS
SPAGETTI MED OVNSBAKT BLOMKÅL & HASSELNØTTER
KYLLINGSALAT MED RANCHDRESSING
GRILLET ENTRECÔTE MED PÆRE, GORGONZOLA OG BALSAMICO
BOUILLABAISSE – FRANSK FISKESUPPE
PANNA COTTA MED RABARBRA
ELTEFRIE CIABATTA
UKEMENY 26/2020
FISKESUPPE MED APPELSIN, TOMAT OG CHILI
BACONSURREDE KYLLINGLÅR & GRILLEDE TOMATER
BUDDHA BOWL MED KRYDDERSTEKT SØTPOTET OG HUMMUS
LAKS MED SOYASAUS OG PAK SOI-SALAT
BURGER MED BACON OG CHILIMAJONES
FERSKE VÅRRULLER MED REKER, MANGO OG HOT CHILISAUS
GRILLSPYD MED SVIN, CHORIZO OG BBQ-SAUS
JORDBÆRCARPACCIO MED LIMESUKKER OG VANILJEIS
FOCACCIA MED CHERRYTOMATER
UKEMENY 25/2020
TAGLIATELLE MED OVNSBAKTE TOMATER OG GREMOLATA
SALADE NIÇOISE – SALAT FRA NICE
NUDELSUPPE MED ROASTBIFF
LAKS MED BLOMKÅLRIS OG SENNEPSAUS
PIZZA PARMA MED RUCCULA- OG PARMESANSALAT
GRILLET ENTRECÔTE MED MARINERTE GRØNNSAKER OG CHILISMØR
HELSTEKT KYLLING MED ASPARGES- OG TOMATSALAT
MANDELKAKE MED JORDBÆR OG KARAMELLISERT RABARBRA
ELTEFRIE BAGUETTER
UKEMENY 24/2020
BROKKOLI- & ERTESUPPE MED GRØNN CURRY
SOYAMARINERT LAKS MED PAK CHOY OG PAPRIKARIS
PASTA MED CHORIZO, PAPRIKA OG RØD PESTO
VEGETARISK BØNNEGRYTE MED TORTILLACHIPS
GRATINERT KYLLING MED PAPRIKA, SPINAT OG PARMESAN
STEAMBUNS MED SOYAMARINERT SVIN, SYLTET KINAKÅLSALAT OG SPRØ LØK
«VERDENS BESTE FISKESUPPE», versjon 2.0
RABARBRAKOMPOTT MED KARAMELLISERTE HAVREGRYN OG JORDBÆR
ELTEFRITT BRYTEBRØD MED HVETE
UKEMENY 23/2020
POTETTERTE MED LØK OG BACON
TOMAT- OG GULROTSUPPE MED APPELSIN OG CHILI & KRUTONGER
KYLLINGSALAT MED SPICY CHILISAUS
PANNESTEKT LAKS MED OSTESAUS, PASTA OG SPINAT
PIZZA MED BACON, TOMATER OG BASILIKUMPESTO
SVINENAKKE MED GLACE, RISSALAT OG COLESLAW
OVNSBAKT TORSK MED NØTTELOKK, SØTPOTETMOS OG SOYASMØR
SMULDREPAI MED RABARBRA OG JORDBÆR
ELTEFRITT HALVGROVT HVETEBRØD
UKEMENY 22/2020
PASTA E FAGIOLI – PASTA & BØNNER (VEGETARISK)
TORSKEGRYTE MED TOMAT, REKER OG FETA
POTET- OG PURRELØKSUPPE MED CHORIZOSMULER
LAKS MED SPICY BROKKOLI OG PONZUDRESSING
FAJITAS MED BIFFKJØTT & MANGOSALSA
MARINERTE KYLLINGSPYD MED YOGHURTDRESSING OG SALAT
GRILLSPYD MED SVIN, CHORIZO OG BBQ-SAUS
POTETTERTE MED LØK OG BACON
ETON MESS MED RABARBRA OG BRINGEBÆR
UKEMENY 21/2020
PASTASALAT MED VARMRØKT LAKS & SITRONVINAIGRETTE
RØD CURRYSUPPE MED GULROT OG KOKOSMELK
KREMET PASTA MED SALSICCIA OG BROKKOLI
PANNESTEKT TORSK MED SPICY SOYASMØR OG LINSER
CHILIKYLLING MED PAPRIKA OG CASHEWNØTTER
PULLED PORK MED SYLTET RØDLØK OG APPELSIN- OG CHILISAUS
FARMERS PIE MED URTEOLJE
KJAPP OSTEKAKE PÅ GLASS MED FRISKE BÆR
POLARBRØD V. 2.0
UKEMENY 20/2020
VEGETAR TIKKA MASALA MED RAITA
SEIKAKER MED FENNIKELSALAT OG DILLKREM
SPICY LINSESUPPE MED CHORIZO OG PAPRIKA
ØRRET MED COUSCOUSSALAT OG AVOKADOKREM
PIZZA MED SPINAT, CHILI OG FETA
KYLLING MED SATAYSAUS OG THAISALAT
HELGRILLET ENTRECÔTE MED URTESMØR
SJOKOLADEFONDANT, PANNA COTTA OG PISTASJNØTTER
OSTEKAKE MED SITRON OG JORDBÆRCOULIS
UKEMENY 19/2020
TOMAT- OG GULROTSUPPE MED APPELSIN OG CHILI & KRUTONGER
TORSKEFORM MED PAPRIKA & CHILISAUS
SPAGETTI MED OVNSBAKT BLOMKÅL & HASSELNØTTER
POKÈBOLLE MED LAKS OG PONZUSAUS
KYLLING MED PESTO & LUN POTET- OG TOMATSALAT
GYOZA MED SVINEKJØTT & DIPSAUS
GRILLET ENTRECÔTE MED PÆRE, GORGONZOLA OG BALSAMICO
PANNA COTTA MED SJOKOLADE OG ESPRESSO