Kombinasjonen pasta, chorizo, paprika og rød pesto blir aldri feil - og er du litt kjapp på labben så står middagen på bordet innen en halvtime!

Annonse

Ingredienser

400 g pasta
2 sjalottløk , finhakket
200 g chorizo (spicy type), i terninger
nøytral olje
3 fedd hvitløk , finhakket
1 rød paprika , i terninger
1 gul paprika , i terninger
1 ts paprikapulver
1/2 ts kajennepepper
100 g soltørkede tomater
2 ss pinjekjerner
2 ss parmesan , revet
4 ss extra virgin olivenolje
1 ss sitronsaft , smak til
100 g cherrytomater , delt i to
salt og pepper , smak til
chiliflak
parmesan
frisk basilikum
brød

SLIK GJØR DU

Pasta med chorizo, paprika og rød pesto

Skjær opp alle ingrediensene, slik at du har alt klart.

Lag rød pesto ved å kjøre soltørkede tomater, pinjekjerner (ristet i tørr stekepanne), parmesan og olivenolje i en kjøkkenmaskin med kniver, til alt er godt blandet. Smak til med litt sitronsaft, salt og pepper.

Kok pastaen etter anvisningen på pakken, til den er al dente (se tips her). Ta vare på 1/2-1 dl av pastavannet.

Stek løk og chorizo i litt nøytral olje i en stekepanne med høye kanter eller en vid kjele, til løken er blank og myk. Tilsett hvitløk, paprika og krydder og la det stå å surre på svak til middels varme til paprikaen er mør.

Rør pestoen inn i chorizoblandingen og vend deretter inn cherrytomater og den nykokte pastaen + ca. 1/2 dl av pastavannet inn i blandingen. Smak til med salt og pepper, om nødvendig. Serveres umiddelbart med et dryss chiliflak, revet parmesan og basilikumblader, hvis du har. Nytes med godt brød og en liten dæsj av din beste olivenolje.

Pasta med chorizo, paprika og rød pesto

VELBEKOMME!

Skriv ut English READ IN ENGLISH

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

hits

Min Handleliste

Kjøp ingrediensene direkte i MENYs nettbutikk.