FARGERIKE FISKEPAKKER MED REKER OG URTESMØR
PEANØTTCURRY MED SØTPOTET OG BLOMKÅL
TORSKEFORM MED HARISSAMARINERTE GRØNNSAKER OG PAPRIKASAUS
ANNONSE - AMOI
NYRETAPP MED BEARNAISESAUS OG ROTGRØNNSAKER – AMOI
GRYTERETT MED SVINEKJØTT, GRØNNSAKER OG HOISIN- OG CHILISAUS
KJAPP CURRYSUPPE MED LAKS OG NUDLER
VEGETARLASAGNE MED SPINAT, RICOTTA OG TOMAT
ANNONSE - MUTTI PASSATA
PASTA ARRABIATA
DAN DAN-NUDLER MED SVINEKJØTT OG PAK CHOI
PASTA MED OVNSBAKT BLOMKÅL, CHORIZO OG GRØNNKÅLPESTO
KREMET FISKESUPPE MED RØD PESTO OG ROTGRØNNSAKER
«MARRY ME CHICKEN» – KYLLING MED SOLTØRKET TOMAT OG PARMESAN
SVINEFILET MED SPICY MANGOSAUS OG NEKTARINSALAT
«ANTIPASTISALAT»
KYLLINGSALAT MED TOMATER, PAPRIKA OG FETA
LASAGNESUPPE MED SALSICCIA
BLT PASTASALAT – MED BACON, TOMATER OG SITRONDRESSING
GRILLSPYD MED SITRONTIMIANOLJE OG LUN POTETSALAT
SOMMERSALAT MED KYLLING, NEKTARINER, JORDBÆR & COUSCOUS
THAISALAT MED CHILIKYLLING OG PEANØTTDRESSING
ONE POT-PASTA MED LAKS, ASPARGES OG SPINAT
HARISSAMARINERTE KYLLINGSPYD MED GULROTSALAT OG DIPP
TABBOULEH
LAMMEKJØTTBOLLER MED TOMATSALAT OG MYNTEYOGHURT
KYLLINGSALAT MED QUINOA, GRILLET PAPRIKA OG PARMESANDRESSING
CURRY MED GULROT, EPLE OG BROKKOLINI
TOMAT- OG GULROTSUPPE MED HVITE BØNNER OG PANGRATTATO
KJAPP INDISK BUTTER CHICKEN
MINITACOS
ANNONSE MUTTI PASSATA
KJAPP PASTA BOLOGNESE
KYLLING MED TOMAT, OLIVEN OG FENNIKELSALAT
TACOGRATENG
ANNONSE - SAITAKU
KYLLING TERIYAKI MED BROKKOLINI
GRØNNSAKSCURRY MED CASHEWNØTTER
REINSDYRFILET MED RØDVINSSAUS, PLOMMER OG ANNAPOTETER
ANNAPOTETER – POTETTERRINE
KALKUN MED APPELSINSAUS OG SØTPOTETSALAT
LUN SØTPOTETSALAT MED RØDKÅL, EPLE OG GRANATEPLE
RØD CURRY MED TORSK, KOKOSMELK OG PAPRIKA
BIFF MED TOMATSMØR & BAKT POTET
ANNONSE - HOFF POTETMEL