SPØRSMÅL TIL TRINE
Dersom det er noe du lurer på i en oppskrift, eller har du kommentarer, ønsker eller innspill, er det fint om du legger igjen en kommentar/spørsmål under det aktuelle innlegget på bloggen. Jeg har dessverre ikke kapasitet til å besvare individuelle spørsmål eller komme med forslag til menyer.

.
For andre henvendelser (som du ikke finner svar på her) og tekniske spørsmål/feilmeldinger - benytt gjerne kontaktskjemaet nedenfor.
.
DET ER DESSVERRE EN TEKNISK FEIL I KONTAKTSKJEMAET. SEND DERFOR EVT. HENVENDELSER TIL [email protected]

SAMARBEID MED TRINES MATBLOGG?

Ønsker du å annonsere på nettsiden min, og/eller ønsker du et kommersielt samarbeid? Da er det fint om du kontakter min manager Tore Nesheim i Storypeople, som tar seg av kommersielle avtaler og konseptutvikling for meg. Send gjerne en e-post til [email protected] eller ring 971 60 014 for å høre om mulighetene som finnes for å promotere nettopp din merkevare.
.
DET ER DESSVERRE EN TEKNISK FEIL I KONTAKTSKJEMAET. SEND DERFOR EVT. HENVENDELSER TIL [email protected]

Dersom det er noe du lurer på, eller har du kommentarer, ønsker eller innspill, er det fint om du legger igjen en kommentar til et innlegg på bloggen. Jeg har dessverre ikke kapasitet til å besvare individuelle spørsmål eller bistå med menyer ol. Jeg forsøker så langt det lar seg gjøre å besvare spørsmål som kommer i kommentarer til innlegg på bloggen. Da vil også mine svar kommer alle leserne til gode.

Dersom det er spesielle oppskrifter du leter etter, eller ønsker du tips om hvordan du best mulig kan finne frem på bloggen, kan du ta en titt HER, hvor det er nærmere beskrevet hvordan du kan søke deg frem til oppskrifter.

Ellers ligger det også mye nyttig informasjon under fanen TIPS & TING, og svar på Ofte Stilte Spørsmål finner du under FAQ. Tips om hvordan du selv kan sette sammen festmenyer finner du HER.

Jeg jobber tett med utvalgte merkevarer og produkter som jeg står 100% bak og som jeg bruker i det daglige virke. Jeg er stolt av mine samarbeidspartnere og de skal også ha en nytteverdi for mine lesere.

Tore i Storypeople hjelper deg gjerne med å kartlegge potensial i et samarbeid, og sammen vil vi gjerne høre mer fra deg dersom du mener din merkevare kan passe med mitt univers. Ring 97160014 eller send mail til [email protected] så hører du snart fra oss.

Ta gjerne en titt her hvor jeg har samlet alle kommersielle innlegg fra de siste 12 måneder.

Trines matblogg ble etablert i 2007 og er Norges mest besøkte matblogg. Bloggen hadde i 2021 månedlig i gjennomsnitt ca. 1 300 000 besøk (hvorav ca. 700 000 unike) og ca. 3 000 000 sidevisninger.

Kontakt    Min Handleliste