Jeg er opptatt av å ivareta personvernet til brukerne av Trines matblogg, og har utarbeidet denne personvernerklæringen for å beskrive hvordan jeg som behandlingsansvarlig innhenter, lagrer og benytter dine personopplysninger, samt hvilke rettigheter du har som bruker.

 

 

1. HVILKE PERSONOPPLYSNINGER BEHANDLES OG HVORFOR?

 

Du kan selvsagt benytte Trines matblogg, til for eksempel å lese og skrive ut oppskrifter, uten å måtte registrere deg på noen måte. Da vil det heller ikke bli behandlet noen personopplysninger om deg.

 

På Trines matblogg er det mulig å opprette en egen profil for å lagre favorittoppskrifter, samt lage ukemenyer og handlelister. For å kunne administrere dette registreres det brukernavn og e-postadresser fra de som har meldt seg på denne tjenesten.

 

Trines matblogg sender ut nyhetsbrev ca. 1-4 ganger per måned via e-post. Dersom du ønsker å motta nyhetsbrevet må du registrere en e-postadresse.

 

Navn og e-postadresse er personopplysninger som skal behandles etter personopplysningslovens bestemmelser. Personopplysningene som samles inn via Trines matblogg blir kun benyttet til å administrere tjenestene som tilbys og til å oppfylle funksjoner etter brukernes ønsker. Opplysningene vil ikke bli brukt til andre formål eller utlevert til andre.

 

 

2. SAMTYKKE

 

For å kunne behandle disse personopplysningene må jeg ha et samtykke fra deg.

 

Når du oppretter en egen profil samtykker du i at Trines matblogg kan oppbevare informasjonen du sender inn (f.eks. e-postadresse og navn) for å administrere brukertilgang til profilen din. Du kan når som helst slette din brukerprofil og alle oppskrifter du har lagret, enten via «min profil» eller ved å sende en melding via kontaktskjemaet.

 

Når du melder deg på e-postlisten samtykker du i at Trines matblogg kan oppbevare informasjonen du sender inn (f.eks. e-postadresse og navn) til å sende deg nyhetsbrev. Du kan når som helst melde deg av e-postlisten ved å trykke på «unsubscribe» i et hvilket som helst nyhetsbrev fra Trines matblogg, eller ved å sende en melding via kontaktskjemaet. Du kan når som helst be om at alle data som er registrert på deg slettes.

 

Når du bruker Trines matblogg samtykker du i at informasjonskapsler benyttes som beskrevet i punkt 4.

 

 

3. TILGANG TIL OG UTLEVERING AV PERSONOPPLYSNINGER

 

Det er kun Trine Sandberg som har tilgang til personopplysningene som lagres om deg. Opplysningene deles ikke med andre, med unntak av underleverandører som bistår i forbindelse med teknisk utvikling og drift av Trines matblogg, i den grad dette er nødvendig for å utføre disse oppgavene.

 

Mailschimp er databehandler for nyhetsbrevet, og e-postadressen lagres i en egen database.

 

 

4. BRUK AV COOKIES PÅ TRINES MATBLOGG

 

En cookie (informasjonskapsel) er en liten fil som blir lagret på din datamaskin. Når du besøker www.trinesmatblogg.no lagres det cookies på din datamaskin.

 

Trines matblogg bruker Google Analytics, som bruker cookies for å analysere hvordan brukere benytter nettstedet. Informasjonen som genereres av en slik cookie sendes til Google og lagres på servere. Google bruker denne informasjonen for å vurdere bruken av nettstedet. Google kan også overføre denne informasjonen til tredjeparter hvis dette kreves iht. lov eller i tilfeller hvor tredjeparter behandler informasjonen på vegne av Google. Google vil ikke koble din IP-adresse med annen informasjon Google har.

 

Trines matblogg bruker opplysningene fra Google Analytics til å analysere nettsiden. Dette gir informasjon om besøksstatistikk, hvilke oppskrifter som er mest populære, hvor brukerne kommer fra, på hvilke tidspunkter bloggen er mest besøkt osv. Ingen personlig eller identifiserende informasjon blir lagret, og det vil heller ikke være mulig å spore personlig trafikk via disse opplysningene.

 

Når du bruker Trines matblogg, samtykker du i at cookies benyttes som nevnt over. Dersom du ikke ønsker å akseptere bruk av cookies, kan du tilpasse innstillingene i din nettleser til å automatisk avvise cookies eller til å informere deg hver gang et nettsted vil lagre en cookie. Du kan også slette cookies som har blitt lagret på din datamaskin. Dette gjør du via menyen i nettleseren din. Hvordan dette gjøres, avhenger av nettleseren din.

 

 

5. KONTAKT

 

TRINES MAT AS ved Trine Sandberg er behandlingsansvarlig for behandling av personopplysninger som skjer i forbindelse med tjenester knyttet til Trines matblogg. Dersom du har spørsmål knyttet til dette kan disse rettes til Trine Sandberg via kontaktskjemaet.

 

 

Personvernerklæringen er oppdatert 22. mai 2018

hits

Min Handleliste

ANNONSE
Kjøp ingrediensene direkte i MENYs nettbutikk.