
Blogg


INVITASJON TIL FØRJULSKVELD I TRONDHEIM 14. NOVEMBER

UKEMENY 39/2023

HVETESTANG MED EPLE OG KANEL

SEPTEMBERMENYEN; LAKSETARTAR, FÅRIKÅL OG EPLEKAKE MED EPLEKARAMELL

ANNONSE - SAITAKU
PANERT KYLLING MED LUN POTET- OG TOMATSALAT

UKEMENY 38/2023

SITRONKAKE MED RICOTTA

REISEBREV FRA PARIS

DE 15 MEST POPULÆRE SUPPENE PÅ BLOGGEN

UKEMENY 37/2023

TORSK MED COPPASKINKE, LUN TOMATSALAT OG POTETMOS

ANNONSE - MUTTI
FYLDIG TOMATSUPPE MED ET HINT AV CHILI

UKEMENY 36/2023

MINE 10 BESTE KYLLINGRETTER

ANNONSE - HOFF POTETMEL
GALETTE MED BRINGEBÆR OG BLÅBÆR

UKEMENY 35/2023

HAVREKJEKS MED BLÅBÆR OG SITRON

ANNONSE RØROSMEIERIET
GRANOLA MED BLÅBÆRYOGHURT

UKEMENY 34/2023

HURRA! 10-ÅRSJUBILEUM SOM KOKEBOKFORFATTER – KOKEBOKTILBUD!

OREOKAKE

SITRONMARINERT KYLLING MED GRESK SALAT OG TZATZIKI

UKEMENY 33/2023

AUGUSTMENYEN; REKECOCTAIL, GRILLET SVINENAKKE MED LUN POTETSALAT & RIPS- OG JORDBÆRSUPPE

JORDBÆRSORBET MED SYRLIG KREM OG FRISKE JORDBÆR

BRINGEBÆRTERTE MED SMULDRETOPPING

UKEMENY 32/2023

GRILLET SVINEFILET MED CHILISMØR OG MAISSALAT

GRILLET MAISSALAT MED SYLTET RØD CHILI

SYLTET RØD CHILI

UKEMENY 31/2023

RIPS- OG JORDBÆRSUPPE MED VANILJE

FLETTEBRØD MED URTEPESTO

BACONMARMELADE

UKEMENY 30/2023

BROWNIE MED KAFFEKREM

GRILLET BROKKOLINI MED PARMESAN

UKEMENY 29/2023

JULIMENYEN; PARMA- & FIKENSALAT, GRATINERTE PASTASKJELL OG TIRAMISU MED JORDBÆR

FOCACCIA MED RØDLØK OG TOMAT
