
Blogg


UKEMENY 25/2025

RABARBRA – 8 FAVORITTDESSERTER

BACONSURRET SVINEFILET MED HARISSASAUS OG COUSCOUSSALAT

OVNSBAKT RABARBRA MED YOGHURTKREM

UKEMENY 24/2025

JUNIMENYEN; REKER SAGANAKI, KYLLING SOUVLAKI & PANNACOTTA MED RABARBRASUPPE

BBQ-KYLLING MED KOREANSK TOMATGLAZE OG AGURKSALAT

UKEMENY 23/2025

BRINGEBÆRSORBET MED MARENGS

VIETNAMESISK NUDELSALAT MED SVINEKJØTTBOLLER OG NUOC CHAM

UKEMENY 22/2025

KYLLING SOUVLAKI MED TZATZIKI OG GRESK SALAT

FARGERIK NUDELSALAT MED REKER, MANGO OG SPICY TOMATDRESSING

UKEMENY 21/2025

TI FAVORITTKAKER TIL 17. MAI

17. MAI-MENYEN 2025; CHILIREKER, GRILLET YTREFILET MED CHILISMØR & SKOGSBÆRPARFAIT

«OSTEKAKE» MED RØKT LAKS OG REKER

SJOKOLADEKAKE MED MASCARPONEKREM OG BRINGEBÆR

UKEMENY 20/2025

BRESAOLARULLER MED RICOTTAKREM

BRINGEBÆRMOUSSEKAKE MED BROWNIEBUNN

PASTASALAT MED TUNFISK, TOMAT OG PAPRIKADRESSING

UKEMENY 19/2025

MØRK SJOKOLADEKAKE MED MARENGSLOKK

SPINAT- OG FETARULLER MED COUSCOUSSALAT OG TOMATDIPP

UKEMENY 18/2025

RAVIOLI MED SPINAT- OG RICOTTAFYLL – MED SALVIESMØR

ASIATISK KYLLINGSALAT MED MANGO, SPISSKÅL OG PEANØTTDRESSING

FISKEGRATENG MED TORSK OG SPINAT

UKEMENY 17/2025

SNURRER MED NUTELLA (ELLER VANILJEKREM) OG KANELSUKKER

FARGERIKE VANILJEKJEKS

KAKEFAVORITTER TIL PÅSKE

SAFTIG APPELSINKAKE MED OSTEKREM

UKEMENY 16/2025 – PÅSKEUKEN

PÅSKEMENYEN; REKECOCTAIL, LAMMEFILET & PANNA COTTA MED KOKOS

PANNA COTTA MED KOKOS OG MANGOSAUS

SJOKOLADEOSTEKAKE MED KVIKK LUNSJ

UKEMENY 15/2025

GRATINERT LAMMEFILET MED HONNINGBAKTE ROTGRØNNSAKER OG POTETPURÈ
