


ONE POT-LASAGNE MED KJØTTSAUS OG RICOTTA

RESTEPIZZA MED JULESKINKE

PANNA COTTA MED BRINGEBÆRSAUS

PINSA MED FIRE TYPER TOPPING

SLIK LAGER DU PINSA

KREMET KYLLINGSUPPE MED MAKARONI

ITALIENSK KYLLINGGRYTE MED PØLSE OG ROSMARINPOTETER

VEGETARLASAGNE MED SPINAT, RICOTTA OG TOMAT

ANNONSE - MUTTI PASSATA
PASTA ARRABIATA

«ANTIPASTISALAT»

LASAGNESUPPE MED SALSICCIA

BRUTTI MA BUONI – ITALIENSKE SMÅKAKER

TOMAT- OG GULROTSUPPE MED HVITE BØNNER OG PANGRATTATO

ANNONSE MUTTI PASSATA
KJAPP PASTA BOLOGNESE

TOSCANSK GRØNNSAKSUPPE MED BACON

SPAGETTI MED CHORIZO, PAPRIKA OG OLIVEN

SITRONKAKE MED RICOTTA

FOCACCIA MED RØDLØK OG TOMAT

RISOTTO MED ASPARGES OG TOMAT

CACIO E PEPE – SPAGETTI MED PEPPER, OST, SITRON OG PISTASJ

ITALIENSK PIZZA MED TOMATSAUS OG PARMASKINKE

SURDEIGSPIZZA MED COPPASKINKE, TOMAT & OLIVEN

SURDEIGSPIZZA «DIAVOLA»

SPAGETTI MED TOMATSAUS

SURDEIGSFOCACCIA

AMARETTI MED SITRON

HVIT PIZZA MED ITALIENSK SALAMI OG RØDLØK

PEPPERONIPIZZA MED PAPRIKA OG MOZZARELLA

HVIT PIZZA MED CHILISALAMI, ‘NDUJA, PAPRIKA OG OLIVEN

UTBAKING OG STEKING AV PIZZA

PIZZADEIG – FIRE VARIANTER

PIZZASAUS – HVIT & RØD

LASAGNESUPPE

OVNSBAKT PASTA «CARBONARA»

PIZZA MED ‘NDUJA, SPINAT OG PAPRIKA

ONE POT-PASTA MED ‘NDUJA OG PAPRIKA

CALZONE MED SKINKE, PAPRIKA OG OLIVEN

BLOMSTERFOCACCIA

RISOTTO MED ASPARGES OG SPINAT

ITALIENSK GRØNNSAKSUPPE MED HVITLØKSKREM
