
Panini er en tradisjonell italiensk sandwich som opprinnelig stammer fra Nord-Italia. Ordet «panini» betyr «små brød», og brødene fylles med blant annet ost og skinke og annet godt, før det stekes i toastjern el. til det blir sprøtt og gyllent. Den varme, sprø utsiden kombinert med smeltet ost, deilig skinke og litt salat gjør panini til en favoritt for mange. Nystekte panini smaker også "naturell" godt som tilbehør til en frisk salat, supper eller gryterett.
Her får du oppskriften på deilige hjemmelaget panini. Ha gjerne noen på lager i fryseren slik at du kjapt og enkelt kan lage fylte panini som du steker i toastjernet.
Behold skjermen på mens du lager mat
Ingredienser
500 g | siktet hvetemel , gjerne tipo 00 |
25 g | fersk gjær eller 1/2 pose tørrgjær |
Bli medlem for å lese videre
Som medlem får du blant annet:
- Tilgang til alle oppskrifter og artikler
- Tilgang til alle uke- og festmenyer
- Svarprioritet i kommentarfeltet
Allerede medlem? Logg inn her