
Bresaolaruller med ricottakrem er smakfulle munnfuller, perfekt som forrett eller som del av en buffet. Her kombineres deilige smaker og enkle ingredienser. Bresaola er et italiensk, lufttørket og saltet storfekjøtt, kjent for sin mørke farge og milde, men karakteristiske smak. I denne retten fylles de tynne skivene med en kremet blanding av ricotta, soltørkede tomater, frisk basilikum og finrevet sitronskall. Rullene serveres på en seng av ruccula, og toppes med ristede pinjekjerner og finrevet parmesan for ekstra smak og tekstur.
Se tips avslutningsvis om hva du eventuelt kan erstatte breasola og ricotta med dersom du ikke har disse råvarene tilgjengelig i din dagligvarebutikk.
Behold skjermen på mens du lager mat
Ingredienser
BREASOLARULLER
100 g | bresaola (ca. 12 skiver) |
200 g | ricotta (se tips) |
Bli medlem for å lese videre
Som medlem får du blant annet:
- Tilgang til alle oppskrifter og artikler
- Tilgang til alle uke- og festmenyer
- Svarprioritet i kommentarfeltet
Allerede medlem? Logg inn her