REINSDYRWRAPS MED TERYIAKISAUS
VIETNAMESISK NUDELSALAT MED MARINERT SVINEKJØTT OG NUOC CHAM
LUN THAISALAT MED SVINEKJØTT – LAAB MOO
KYLLINGWRAPS MED EPLE, RØDLØK OG SØT CHILISAUS
SALAT MED VARMRØKT LAKS, ASPARGES OG POTET
COBB-SALAT MED KYLLING, BLÅMUGGOST & VINAIGRETTE
FARGERIK NUDELSALAT MED REKER, MANGO OG SPICY TOMATDRESSING
«OSTEKAKE» MED RØKT LAKS OG REKER
BRESAOLARULLER MED RICOTTAKREM
PASTASALAT MED TUNFISK, TOMAT OG PAPRIKADRESSING
SPINAT- OG FETARULLER MED COUSCOUSSALAT OG TOMATDIPP
RAVIOLI MED SPINAT- OG RICOTTAFYLL – MED SALVIESMØR
ASIATISK KYLLINGSALAT MED MANGO, SPISSKÅL OG PEANØTTDRESSING
SPAGHETTI ALLA CARBONARA
ANTIPASTI – ITALIENSKE SMÅRETTER
RAVIOLI MED SPINAT- OG RICOTTAFYLL – MED TOMATSAUS
OVNSBAKT OMELETT MED GRØNNSAKER OG PØLSE
EPLESALAT MED BACON, TRANEBÆR OG KARAMELLISERTE VALNØTTER
TONKATZU – SCHNITZEL MED SYLTET KÅLSALAT OG CHILIMAJONES
TUNFISKTARTAR MED MANGO OG CHILIMAJONES
PINSA MED FIRE TYPER TOPPING
SLIK LAGER DU PINSA
ANNONSE - MUTTI PASSATA
PASTA ARRABIATA
«ANTIPASTISALAT»
KYLLINGSALAT MED TOMATER, PAPRIKA OG FETA
LASAGNESUPPE MED SALSICCIA
BLT PASTASALAT – MED BACON, TOMATER OG SITRONDRESSING
SOMMERSALAT MED KYLLING, NEKTARINER, JORDBÆR & COUSCOUS
THAISALAT MED CHILIKYLLING OG PEANØTTDRESSING
HONNINGBAKT GULROT MED CHILI OG GRANATEPLE
MUHAMMARA – PAPRIKADIPP
REKER SAGANAKI – TOMATBAKTE REKER MED FETA
SPINAT- OG FETARULLER MED SPICY HONNINGDIPP
KYLLINGSALAT MED QUINOA, GRILLET PAPRIKA OG PARMESANDRESSING
ASPARGES MED CHILIREKER
MINITACOS
SHAKSHUKA MED PAPRIKA OG BØNNER
MINITERTER MED VARMRØKT LAKS OG OLIVEN
SITRONMARINERT KYLLING MED GRESK SALAT OG TZATZIKI
RISOTTO MED ASPARGES OG TOMAT