Ønsker du å imponere gjestene med noe friskt, lekkert og litt annerledes? Da er denne salte «ostekaken» midt i blinken! Med en bunn av usøtede havrekjeks og et fyldig fyll av kremost, crème fraîche, røkelaks og reker, er dette en smaksrik forrett eller smårett som passer perfekt på sommerens festbord – enten det er 17. mai, grillfest eller sommerfest. Den passer også perfekt på et koldtbord eller som del av en buffet. «Ostekaken» toppes med røkt laks, reker, sitron, dill og gressløk for en frisk avslutning, og det beste av alt: den er enkel å lage, kan forberedes dagen i forveien – og ser dessuten helt fantastisk ut på fatet!

Behold skjermen på mens du lager mat

Ingredienser

BUNN

250 g havrekjeks (fullkorn) (el.), knust
100 g smør , smeltet

FYLL

400 g kremost (naturell)
200 g crème fraîche

Bli medlem for å lese videre

Som medlem får du blant annet:
  • Tilgang til alle oppskrifter og artikler
  • Tilgang til alle uke- og festmenyer
  • Svarprioritet i kommentarfeltet

Min Handleliste