Har du lyst på en enkel, kjapp og smakfull pastarett? Da bør du prøve kremet tagliatelle med røkt laks, spinat, kapers og sitron. Dersom du benytter fersk pasta står middagen på bordet etter 15 minutter!

Annonse

Ingredienser

4 porsjoner tagliatelle eller annen pasta
250-300 g røkt laks
100 g spinat
150-200 g kremost naturell
1/2 - 1 dl matfløte eller melk
2 ss kapers
1 sitron , skall og saft
sort pepper , nykvernet
salt
frisk dill
parmesan , revet

SLIK GJØR DU

Skjær laksen i jevnstore biter. Rør sammen kremost, matfløte/melk og finrevet sitronskall, og smak til med sitronsaft, nykvernet sort pepper, finhakket dill og eventuelt litt salt.

Kok pastaen etter anvisningen på pakken. Hell av kokevannet, tilsett spinaten i den varme pastaen, og vend sammen. Rør deretter inn osteblandingen, laksen og kapers.

Server retten umiddelbart, gjerne toppet med litt frisk dill og revet parmesan.

Kremet pasta med røkt laks og spinat

VELBEKOMME!

Skriv ut English READ IN ENGLISH

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

hits

Min Handleliste

Kjøp ingrediensene direkte i MENYs nettbutikk.