En perfekt stekt sjokoladefontant med godt tilbehør er en fin avslutning på et måltid. Røren kan gjerne gjøres klar flere dager på forhånd, og det kan også være lurt å steke en testkake før gjestene kommer, for her kan ett lite minutt være forskjellen mellom suksess eller fiasko. Vel, det skal mye til for at det blir fiasko, for godt er det uansett.

Med litt forberedelser på forhånd kan du også imponere gjestene dine med tilbehør som panna cotta med pasjonsfruktsaus i et lite shotglass, friske bær og karamelliserte pistasjnøtter.

Behold skjermen på mens du lager mat

Ingredienser

PANNA COTTA

1 1/2 plater gelatin
2 ts sukker

SJOKOLADEFONDANT

125 g smør
125 g sukker

Bli medlem for å lese videre

Som medlem får du blant annet:
  • Tilgang til alle oppskrifter og artikler
  • Tilgang til alle uke- og festmenyer
  • Svarprioritet i kommentarfeltet

Min Handleliste