En perfekt stekt sjokoladefontant med godt tilbehør er en fin avslutning på et måltid. Røren kan gjerne gjøres klar flere dager på forhånd, og det kan også være lurt å steke en testkake før gjestene kommer, for her kan ett lite minutt være forskjellen mellom suksess eller fiasko. Vel, det skal mye til for at det blir fiasko, for godt er det uansett.
Med litt forberedelser på forhånd kan du også imponere gjestene dine med tilbehør som panna cotta med pasjonsfruktsaus i et lite shotglass, friske bær og karamelliserte pistasjnøtter.
Behold skjermen på mens du lager mat
Ingredienser
PANNA COTTA
1 1/2 plater | gelatin |
2 ts | sukker |
Bli medlem for å lese videre
Som medlem får du blant annet:
- Tilgang til alle oppskrifter og artikler
- Tilgang til alle uke- og festmenyer
- Svarprioritet i kommentarfeltet
Allerede medlem? Logg inn her