


CHURROS MED SJOKOLADESAUS OG KARAMELLSAUS

BAKED ALASKA – OMELETTE NORVEGIENNE

PANNA COTTA MED BRINGEBÆRSAUS

SJOKOLADEPAVLOVA MED SALT KARAMELL OG NØTTE- OG SJOKOLADEKRØNSJ

CRÉME BRÛLÉE MED APPELSIN OG COINTREAU

OVNSBAKTE PLOMMER MED HAVREKNAS

SMULDREPAI MED BLÅBÆR OG SITRON

BRINGEBÆR- OG SITRONFROMASJ

BRINGEBÆRTERTE

PANNA COTTA MED RABARBRA- OG BRINGEBÆRKOMPOTT

VANILJEPARFAIT MED LIMEMARINERTE JORDBÆR

PANNA COTTA MED RABARBRA- OG JORDBÆRSUPPE

JORDBÆRMOUSSEKAKE

SITRONTERTER MED ITALIENSK MARENGS

PANNA COTTA MED MANGO OG YOGHURTKREM

AFFOGATO – ESPRESSO, VANILJEIS OG SJOKOLADE

OSTEKAKE MED NISSELUER

PANNA COTTA MED SKOGSBÆR

SANDKAKER

CRÉME BRÛLÉE MED PASJONSFRUKT OG BRINGEBÆR

SPRØ TRØNDERPIKER MED EPLESIRUP

FRANSK EPLEKAKE

GALETTE MED BRINGEBÆR OG BLÅBÆR

OREOKAKE

JORDBÆRSORBET MED SYRLIG KREM OG FRISKE JORDBÆR

BRINGEBÆRTERTE MED SMULDRETOPPING

RIPS- OG JORDBÆRSUPPE MED VANILJE

GALETTE MED RABARBRA OG BRINGEBÆR

FRANSK JORDBÆRTERTE MED VANILJEKREM

PERFEKT PAVLOVA – TIPS & TRIKS

BRINGEBÆR- OG BLÅBÆRMOUSSEKAKE

PAVLOVAKRANS MED BRINGEBÆRKREM

HVIT SJOKOLADEMOUSSE MED SMULER, KOKOS OG BRINGEBÆR

OREOMILKSHAKE

ENKEL OREOKAKE

HVIT SJOKOLADEMOUSSE MED BRINGEBÆR

KARAMELLPUDDING MED APPELSINKARAMELL

SJOKOLADEKJEKS MED IS

SJOKOLADEPAVLOVA I RØDT, HVITT OG BLÅTT

DESSERTTALLERKEN MED SJOKOLADEMOUSSE, BROWNIE OG BRINGEBÆR
