Skogsbærparfait med sjokoladesmuler og skogsbærcoulis er en deilig dessert som kombinerer friske smaker fra skogsbær med fyldig fløtekrem og sprø sjokoladebiter. Parfaiten lages uten iskremmaskin ved å blande eggedosis, pisket krem og moste skogsbær, hvor en sirupsaktig sukkerlake sørger for silkemyk og perfekt konsistens. Parfaiten serveres med en fyldig skogsbærcoulis, friske bær og et dryss sjokoladesmuler - en herlig kombinasjon av søtt, friskt og sprøtt.

Behold skjermen på mens du lager mat

Ingredienser

SKOGSBÆRPARFAIT

5 eggeplommer
85 g vann

SKOGSBÆRCOULIS

400 g skogsbær (frosne)
125 g sukker

Bli medlem for å lese videre

Som medlem får du blant annet:
  • Tilgang til alle oppskrifter og artikler
  • Tilgang til alle uke- og festmenyer
  • Svarprioritet i kommentarfeltet

Min Handleliste