Sarah Bernhardt er en favoritt hos mange og kanskje spesielt til jul? Selv pleier jeg å bake den til juletrefesten vår, en ypperlig kake å bake når det er mange til bords. Jeg har i år gjort en liten vri på oppskriften som allerede ligger på bloggen. Jeg lager nå kaken i en mindre langpanne. Jeg har redusert ingrediensene i mandelbunnen noe, men lager samme mengde sjokoladekrem og sjokoladetrekk som når jeg lager den i stor langpanne. Resultatet er et tykkere lag med sjokoladekrem og sjokoladetrekk, noe jeg synes gir en bedre smak, samtidig som det er en visuelt penere kake. Jeg skjærer den opp i litt mindre stykker enn vanlig, for dette er mektige saker, enten du lager originalen eller min justerte versjon!
Behold skjermen på mens du lager mat
Ingredienser
MANDELBUNN
300 g | mandler |
275 g | sukker , gjerne finkornet |
Bli medlem for å lese videre
Som medlem får du blant annet:
- Tilgang til alle oppskrifter og artikler
- Tilgang til alle uke- og festmenyer
- Svarprioritet i kommentarfeltet
Allerede medlem? Logg inn her