


KRYDDERKOKTE PÆRER

POTETVAFLER MED RAKFISKMOUSSE OG EPLE

ANNONSE KIKKOMAN
KRYDRET RIBBESAUS MED EPLE

KLASSISK JULERIBBE & HONNINGSTEKTE EPLER

BRENTE SJOKOLADEMANDLER

RISPANNACOTTA MED BRINGEBÆRSAUS

JULEBRØD MED ROSINER OG EN LITEN VRI

ANNONSE MENY
RAKFISKAFTEN OG TIPS OM ANDRE MATSKATTER

GORO (UTEN KJEVLING)

PEPPERKAKEKARAMELLER

ANNONSE LE CREUSET
REINSDYRSTEK MED BLÅBÆRSAUS OG ROSENKÅLSALAT

BRENTE MANDLER MED FLAKSALT

EPLEGLØGG

MARSIPANKULER MED APPELSIN OG SJOKOLADE

HAVREGRYNSKULER MED ESPRESSO OG ROM

RØKT JULESKINKE MED SENNEPSAUS OG APPELSINSALAT

ANNONSE - TIND
JULELUNSJ MED TIND SPEKEMAT & POTETSALAT

SJOKOLADEKJEKS MED HVIT SJOKOLADETOPPING

ANDEBRYST MED APPELSINSAUS OG RØDKÅLSALAT

RØDKÅLSALAT MED EPLE & BJØRNEBÆR

SJAKKRUTER – «JULEKURVER»

KALKUNBRYST MED PORTVINSAUS, VINTERSALAT OG HASSELBACKPOTETER

PEPPERKAKER MED BLÅMUGGOST

ROCKY ROAD

SARAH BERNHARDT I LITEN LANGPANNE

KARAMELLPUDDING MED APPELSINSAUS

SJOKOLADEKJEKS MED HVIT SJOKOLADE

KARAMELLER MED LAKRIS OG SITRON

JULEBRØD (TANGZHONG)

TOMATSILD MED CHILI

LAKRISKARAMELLER

LANGTIDSSTEKT RIBBE MED SJYSAUS

TILBEHØR TIL JULERIBBA; RØDKÅL, POTETER OG EPLER

HAVREKJEKS MED LAKRIS OG SJOKOLADE

JULESILD MED RØMME, PEPPERROT OG EPLE

BISCOTTI MED SJOKOLADE OG TRANEBÆR

BRINGEBÆRKJEKS

ELTEFRITT JULEBRØD MED ROSINER

BERLINERKRANSER

JULEBISCOTTI
