GRILLET ENTRECÔTE MED PÆRE, GORGONZOLA OG BALSAMICO

Vi nyter fine og avslappende dager på hytta, og finner frem grillen rett som det er. Denne enkle og smakfulle retten koste vi oss med sist helg. Pærer, gorgonzola og balsamico er en ypperlig match til lørdagsbiffen, synes vi. Prøv den du også!

  • Difficulty: enkel
  • Servings: 4 porsjoner
  • Time: ca. 1 time
  • Type rett:
Annonse

Ingredienser

4 skiver entrecôte
salt og nykvernet sort pepper
2 pærer , i skiver
1 neve valnøtter eller pinjekjerner, ristet i tørr stekepanne
100 g gorgonzola (eller annen god blåmuggost), i skiver
65 g småbladsalat med ruccula (ca.)
1 neve basilikumblader
6 ss olivenolje , extra virgin
3 ss balsamicoeddik , vellagret type (smak til)
poteter , brød eller annet ønsket tilbehør

SLIK GJØR DU

Grillet entrecote med pære, gorgonzola og balsamico

Skjær opp alle ingrediensene slik at du har alt klart før du setter i gang. Dersom du ønsker å servere grillede poteter som tilbehør kan du koke dem i ca. 10 minutter før du trer dem på grillspyd og legger dem på grillen, til de er møre og gylne.

Grillet entrecote med pære, gorgonzola og balsamico

Rør sammen ingrediensene til balsamicovinaigretten. Bruk en søt og godt lagret balsamicoeddik. Smak til med salt og pepper.

Rist valnøttene/pinjekjernene i en tørr stekepanne.

Grillet entrecote med pære, gorgonzola og balsamico

Grill pærene til de er møre. Ha dem i en vid bolle sammen med salatbladene, urtene, gorgonzola og nøttene.

Krydre entrecôten med salt og pepper, og grill på sterk varme, 2-3 minutter på hver side. La kjøttet hvile ca. 10 minutter før du serverer det sammen med salaten og eventuelt annet tilbehør. Drypp balsamicovinaigretten over, og nyyyt!

Grillet entrecote med pære, gorgonzola og balsamico

VELBEKOMME!

EnglishREAD IN ENGLISH

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

hits

Min Handleliste

ANNONSE
Kjøp ingrediensene direkte i MENYs nettbutikk.