16. november 2024
JULEBAKST DU KAN LAGE NÅ OG FRYSE NED
I en hektisk førjulstid er det gull verdt å ha noe av julebaksten klar i fryseren – og like god som nylaget. Med riktig oppbevaring og noen enkle tips kan klassikere som gule bomber, kokosboller, Sarah Bernhardt, nøtteroser, julebrød, lussekatter og annen gjærbakst lages i god tid før jul og fryses ned. Her får du oppskriftene og tipsene som sikrer perfekt julebakst – rett fra fryseren til julens kaffebord.
KJAPPE HVERDAGSRETTER
FARGERIKE FISKEPAKKER MED REKER OG URTESMØR
RAMEN MED MED SPICY KJØTTDEIG OG NUDLER
KREMET ONE POT-PASTA MED KYLLING, SPINAT OG SQUASH
KREMET PASTA MED RØKT LAKS OG SPINAT
CACIO E PEPE – SPAGETTI MED PEPPER, OST, SITRON OG PISTASJ
KREMET PASTA MED SALSICCIA OG BROKKOLI
LASAGNESUPPE MED SALSICCIA
SPAGETTI MED CHORIZO, PAPRIKA OG OLIVEN
16. november 2024
JULEBAKST DU KAN LAGE NÅ OG FRYSE NED
I en hektisk førjulstid er det gull verdt å ha noe av julebaksten klar i fryseren – og like god som nylaget. Med riktig oppbevaring og noen enkle tips kan klassikere som gule bomber, kokosboller, Sarah Bernhardt, nøtteroser, julebrød, lussekatter og annen gjærbakst lages i god tid før jul og fryses ned. Her får du oppskriftene og tipsene som sikrer perfekt julebakst – rett fra fryseren til julens kaffebord.
21. juni 2024
NY KOKEBOK – TRINES BESTE UKEMENYER!
"Hva skal vi ha til middag i dag" er et stadig tilbakevendende spørsmål i de fleste hjem. I min nye kokebok, Trines beste ukemenyer, vil jeg hjelpe deg med svar på nettopp det spørsmålet. Her finner du varierte og smakfulle ukemenyer med middagstips til hele uken. Kjappe, enkle og varierte retter til travle hverdager, og litt mer avanserte og tidkrevende retter til helgene og de hverdagene du har litt bedre tid. Og selvsagt en god dessert når du vil kose deg litt ekstra!
UKEMENY - MIDDAGSTIPS FOR HELE UKEN
Finn frem familiens aktivitetskalender eller det du bruker for å holde orden på hverdagen – for nå skal middagsmenyen for den kommende uken planlegges! Ta gjerne med resten av familien på råd, og fordel gjerne arbeidsoppgaver først som sist. Her er mitt forslag til ukemeny, jeg håper du finner noe som frister!
TOMAT- OG PAPRIKASUPPE MED CHORIZO OG KIKERTER
ONE POT-PASTA MED LAKS, ASPARGES OG SPINAT
PEANØTTCURRY MED SØTPOTET OG BLOMKÅL
FISKEGRATENG MED PARMESAN OG BASILIKUM
GRATINERTE BURRITOS MED TOMATSALSA
FARGERIK KYLLINGFORM MED FETAKREM
SVINEFILET MED BALSAMICOLØK
SJOKOLADEPUDDING
GROVE RUNDSTYKKER MED FRØ OG KJERNER
JULEMAT
LANGTIDSSTEKT RIBBE MED SJYSAUS
ØLDAMPET PINNEKJØTT MED KÅLROTMOS
KALKUN MED APPELSINSAUS OG SØTPOTETSALAT
REINSDYRFILET MED RØDVINSSAUS, PLOMMER OG ANNAPOTETER
VEGISTERKAKER MED SAUS OG LUN ROSENKÅLSALAT
ANDEBRYST MED APPELSINSAUS OG RØDKÅLSALAT
RAKFISK MED TILBEHØR
KLASSISK JULERIBBE & HONNINGSTEKTE EPLER
KALKUNBRYST MED PORTVINSAUS, VINTERSALAT OG HASSELBACKPOTETER
JULESALATER & TILBEHØR
RØDKÅLSALAT MED EPLE & BJØRNEBÆR
JULESALAT
LUN SØTPOTETSALAT MED RØDKÅL, EPLE OG GRANATEPLE
VINTERSALAT MED GRØNNKÅL, RØDKÅL, FENNIKEL OG EPLE
APPELSINSALAT MED RØDKÅL, EPLE, GULROT OG HASSELNØTTER
LUN GULROTSALAT MED KIKERTER & FETA
POTETSALAT MED EPLE OG PURRE
WALDORFSALAT
SALAT MED EPLER, BLÅMUGGOST OG VALNØTTER
19. juni 2024
VELKOMMEN TIL TRINES MATKLUBB!
Som medlem i matklubben min får du tilgang til alle oppskrifter, artikler og menyer på Trines matblogg, samt andre medlemsfordeler.
Mange oppskrifter vil fortsatt være tilgjengelig for alle, men de fleste nye oppskrifter vil være forbeholdt medlemmer. Alle oppskrifter for "unge kokker" vil fortsatt være gratis å bruke.