GRATINERT LAMMESTEK MED ROTGRØNNSAKER OG RØDVINSAUS
LAMMESKANKER MED SMAK AV MAROKKO
KYLLINGFORM MED SITRON, LØK OG POTETER
BYGGOTTO MED RØKT LAKS, SPINAT OG EPLE
MANDELKJEKS MED SITRON
EPLESNURRER
GRILLET SJØKREPS MED URTESMØR
GAZPACHO MED REKER
KREMET BØNNEDIP MED HVITLØK
POKÈBOLLE MED LAKS OG SYLTET RØDLØK
TORSK MED BALSAMICOVINAIGRETTE OG SOLTØRKEDE CHERRYTOMATER
MAROKKANSK LAMMEGRYTE MED COUSCOUS
FISKEGRATENG MED PARMESAN OG BASILIKUM
BABKA MED EPLE OG KANEL
EPLEMOS
TORSK MED TOMATSAUS, PASTA OG BASILIKUMPESTO
KANTARELLSUPPE
SEIKAKER MED FENNIKELSALAT OG DILLKREM
LAKS MED BLOMKÅLMOS OG GRILLEDE GRØNNSAKER MED URTESAUS
GRILLET SQUASH OG ASPARGES MED URTESAUS
CANNELONI MED SPINAT OG RICOTTA
BASILIKUMPESTO
KALVEFILET MED TUNFISKMAJONES – VITELLO TONNATO
MADELEINES
RESTE-FISKESUPPE MED URTEOLJE
PANNA COTTA MED BRINGEBÆRSAUS OG PASJONSFRUKTSAUS (VIDEO)
FISKEPAKKE MED SITRONDRESSING
SENNEPSGRATINERT LAMMECARRÉ MED HONNINGBAKTE ROTGRØNNSAKER OG RØDVINSAUS
LAKS MED MANGO- OG AVOKADOSALAT
PANERT SEI MED RATATOUILLE
TORSKEGRYTE MED TOMAT OG OLIVEN
FIKENMARMELADE MED PORTVIN
PIZZA MED BACON, SPINAT OG KANTARELLER
SCONES MED SPELT, NØTTER OG ROSINER
SCONES MED SITRUS OG ROSINER
REKER MED SITRONMAJONES
GRILLET LAKS MED HJERTESALAT OG EPLESALSA
HELGRILLET ENTRECÔTE MED URTESMØR
PASTA AL LIMONE
LAKS MED PEPPERROTKREM OG GRØNNKÅL