PANNESTEKT LAKS MED OSTESAUS, PASTA OG SPINAT
KJØLESKAPSGRØT MED HAVRE, BÆR OG GRANOLA
SYRLIG PANNA COTTA MED PASJONSFRUKTSAUS
SØT GJÆRBAKST – GRUNNOPPSKRIFT OG FAVORITTER
ESPRESSORULLER
KNUTER MED SITRON- OG PISTASJKREM
FISKEGRATENG MED PARMESAN OG BASILIKUM
HJERTESNURRER MED KANELFYLL
BABKA MED EPLE OG KANEL
PANNESTEKT TORSK MED CHORIZOSMØR
SJOKOLADEBABKA
BLOMKÅLSUPPE MED CHORIZO
POLARBRØD V. 2.0
SEIKAKER MED FENNIKELSALAT OG DILLKREM
HALVGROVE PØLSEBRØD
NØTTEBUNN MED JORDBÆRMOUSSE OG SJOKOLADEKREM
SAFTIG BRYTEBRØD MED VALMUEFRØ
FLETTELOFF
MADELEINES
DONUTS MED SITRONGLASUR
EN SLAGS «BRUNSVIGER»
SENNEPSGRATINERT LAMMECARRÉ MED HONNINGBAKTE ROTGRØNNSAKER OG RØDVINSAUS
TORSK MED SOYASMØR, SPRØSTEKT BACON OG SPINATSALAT
SELLERIROTSUPPE MED CHORIZO
MAMMAS KJØTTKAKER MED BRUN SAUS OG KÅLSTUING
SJOKOLADESTJERNE
PANNA COTTA MED APPELSINSAUS
JULEBRØD MED ROSINER
JULEKNUTER
REINSDYRSKAV MED BACON, ROSENKÅL OG SELLERIROTMOS
NAN MED NIGELLAFRØ
KREMET FISKESUPPE
SCONES MED SPELT, NØTTER OG ROSINER
SJOKOLADEKAKE MED FLØTEKREM OG BLÅE BÆR
KJØLESKAPSGRØT
SJOKOLADEBOLLER
KJØLESKAPSGRØT MED MORELLER OG GRANOLA
SCONES MED SITRUS OG ROSINER
HVETEKRANS MED BRINGEBÆR OG BLÅBÆR
RØMMEVAFLER