LAKS MED WOKEDE GRØNNSAKER OG KOKOSSAUS
HELSTEKT KYLLING MED ASPARGES- OG TOMATSALAT
RØMMEBOLLER MED FRISKE BÆR
GULROTMUFFINS MED EPLE, SJOKOLADE OG OSTEKREM
PITA
SJOKOLADECOOKIES
KEY LIME PIE
SJOKOLADEKAKE MED VALNØTTER OG SJOKOLADEKREM
BRINGEBÆRSNURRER MED APPELSIN
SJOKOLADEKAKE MED APPELSINSIRUP
TORSK MED RØDVINSAUS OG LINSESALAT & BACON
SØT GJÆRBAKST – GRUNNOPPSKRIFT OG FAVORITTER
KVEITE MED PARMASKINKE OG PARMESANSAUS
ESPRESSORULLER
ANDEBRYST MED BALSAMICOSJY, RØDLØKSKOMPOTT OG SELLERIROTMOS
LAKRISKARAMELLER
TORSK MED BACONSMØR OG ERTEPURE
SJOKOLADEFONDANT MED FRISKE BÆR
TILBEHØR TIL JULERIBBA; RØDKÅL, POTETER OG EPLER
HAVREKJEKS MED LAKRIS OG SJOKOLADE
BRINGEBÆRKJEKS
OSTEKJEKS MED CHILI
KNUTER MED SITRON- OG PISTASJKREM
HAMBURGER MED EPLE, BACON, BRIE OG RØDLØKSKOMPOTT
NØTTECOOKIES MED APPELSIN
SJOKOLADEFONDANT MED JORDBÆR
TORSK MED BALSAMICOLØK OG SELLERIROTMOS
ENTRECÔTE MED RØSTIPOTETER OG BALSAMICOSAUS
FISKEGRATENG MED PARMESAN OG BASILIKUM
MUMIEPØLSER
MONSTERKJEKS MED VANILJE OG SJOKOLADE
SJOKOLADEKAKE MED BRINGEBÆR OG MELISDRYSS
HJERTESNURRER MED KANELFYLL
OVNSBAKTE NEKTARINER MED HONNINGKREM
BABKA MED EPLE OG KANEL
PANNESTEKT TORSK MED CHORIZOSMØR
PASTA MED KANTARELLER OG SPEKET PØLSE
BOEUF BOURGUIGNON v. 2.0
TATAKI AV LAKS MED PONZUSAUS
SJOKOLADEBABKA