I dag kan jeg friste med en deilig godbit som har blitt veldig populær her hjemme, nemlig tataki av laks. Tataki er en japansk tilberedningsmetode hvor fisk eller kjøtt stekes eller grilles raskt på høy varme, slik at utsiden får en god stekeskorpe, mens innsiden forblir saftig og rå. Det er kjapt og enkelt å tilberede tataki, men fisken bør hvile i kjøleskap noen timer før du skjærer den opp, så les gjennom oppskriften før du setter i gang. Dagens versjon er en forrett, som serveres med ponzusaus og chilimajones.

Behold skjermen på mens du lager mat

Ingredienser

LAKSE-TATAKI

400 g laksefilet (ca.)
1 ss sesamolje

PONZUSAUS

3 ss hoisin saus
3 ss (japansk) soyasaus

Bli medlem for å lese videre

Som medlem får du blant annet:
  • Tilgang til alle oppskrifter og artikler
  • Tilgang til alle uke- og festmenyer
  • Svarprioritet i kommentarfeltet

Min Handleliste