VEGETARISK MINESTRONESUPPE MED TORTELLONI
HELSTEKT SITRONKYLLING MED PROVENCALSK GRØNNSAKSFORM
KYLLING MED SPELTRISOTTO, TOMATER OG BASILIKUMPESTO
PANERT TORSK MED REMULADE OG FRITERTE KAPERS
FALAFLER MED URTEDRESSING
MARINERTE KYLLINGSPYD MED YOGHURTDRESSING OG SALAT
GRILLET HJERTESALAT MED PARMESANDRESSING OG PARMACHIPS
TORSK MED PESTO, GULRØTTER OG BLOMKÅLMOS
PANNESTEKT TORSK MED BACONSMØR OG SITRONPOTETMOS
PASTA MED CHORIZO, PAPRIKA OG RØD PESTO
HELSTEKT INDREFILET MED LØK OG HONNINGBAKTE GULRØTTER
TUNFISKRØRE MED KAPERS
SMULDREPAI MED KARAMELLISERTE EPLER
OREOCOOKIES
HALVGROVE GRISSINI MED RØD PESTO
LAKS MED HJERTESALAT OG EPLEVINAIGRETTE
OSTEKAKE MED SITRON OG JORDBÆRCOULIS
LAMMEKEBAB MED SYLTET RØDLØK OG MYNTEYOGHURT
SPICY SUPPE MED LAMMEKJØTTBOLLER & FETAKREM
KYLLINGFORM MED SITRON, LØK OG POTETER
SYRLIG PANNA COTTA MED PASJONSFRUKTSAUS
TORSK MED BACONSMØR OG ERTEPURE
TILBEHØR TIL JULERIBBA; RØDKÅL, POTETER OG EPLER
JULESILD MED RØMME, PEPPERROT OG EPLE
BABKA MED EPLE OG KANEL
TORSK MED TOMATSAUS, PASTA OG BASILIKUMPESTO
SVINENAKKE MED GLACE, RISSALAT OG COLESLAW
SEIKAKER MED FENNIKELSALAT OG DILLKREM
KALVEFILET MED TUNFISKMAJONES – VITELLO TONNATO
ØRRET MED COUSCOUSSALAT OG AVOKADOKREM
DONUTS MED SITRONGLASUR
PANNA COTTA MED BRINGEBÆRSAUS OG PASJONSFRUKTSAUS (VIDEO)
KAMSKJELL MED APPELSIN- OG BACONSJY
SKUMLE EDDERKOPPKJEKS TIL HALLOWEEN
TILSLØRTE BONDEPIKER MED EPLESIRUP
REKER MED SITRONMAJONES
GRILLET LAKS MED HJERTESALAT OG EPLESALSA
PARMATORSK MED BASILIKUMPESTO
SITRONTERTE 2.0
HAMBURGER MED BACON, TOMATSALSA OG CHILIKREM