Jeg kan i dag friste med en smakfull vegetarisk minestronesuppe, hvor tortelloni fylt med tomat og mozzarella får trekke i suppen et par minutter før den skal nytes. En rask, enkel, mettende og smaksrik suppe hvor du kan bruke det du eventuelt har av liggende av grønnsaker og andre rester. Prøv den du også!

Annonse

Ingredienser

250 g tortelloni med tomat og mozzarella eller annet fyll
1 rødløk , i biter
nøytral olje til steking
2 fedd hvitløk , finhakket
2 ss tomatpuré
1/2 ts oregano
400 g hermetiske tomater , hakkede
8 dl grønnsakskraft eller utblandet fond
2 gulrot , i biter
1/2 squash , i biter
1 laurbærblad
300 g kidneybønner , ferdig kokt
50 g babyspinat
1-2 ss sitronsaft (nypresset), smak til
1-2 klyper chiliflak , smak til
salt og pepper , smak til
sukker , smak til
parmesan , finrevet

SLIK GJØR DU

MINESTRONESUPPE MED TORTELLONI

Skjær opp grønnsakene som angitt, slik at du har alt klart. Skyll kidneybønnene i kaldt rennende vann til det slutter å skumme, og la dem renne av.

Finn frem en gryte eller stekepanne med høye kanter. Stek løken i litt nøytral olje til den er blank og myk. Tilsett hvitløken mot slutten av steketiden, men pass på at den ikke blir brent. Ha deretter i tomatpure og oregano og la det surre med i ca. ett minutt, før du tilsetter hermetiske tomater, grønnsakskraft, gulrøtter, squash og laurbærblad. Gi det hele et oppkok og smak til med sitronsaft, chiliflak, sukker, salt og pepper. La suppen småkoke i 10-15 minutter, til gulrøttene begynner å bli møre.

Tilsett tortelloni og kidneybønner og la det stå å trekke til pastaen er ferdig, etter 2-3 minutter. Ha i spinaten og vend den forsiktig i suppen.

Serveres og nytes umiddelbar, gjerne med parmesan og godt brød som tilbehør.

MINESTRONESUPPE MED TORTELLONI

TIPS

VELBEKOMME!

Skriv ut English READ IN ENGLISH

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

hits

Min Handleliste

Kjøp ingrediensene direkte i MENYs nettbutikk.