Det er ikke mye som slår en perfekt stekt indrefilet med en fyldig saus og smakfullt tilbehør!

Når du helsteker fileten i stekeovnen, og benytter steketermometer, har du full kontroll på kjernetemperaturen - og er nærmest garantert et perfekt resultat. Her får kjøttet følge av fritert sjalottløk, honningbakte gulrøtter, ovnsbakte poteter - og en deilig rødvinsaus. Ypperlig mat å servere når du har gjester på besøk, eller hvis du bare har lyst til å lage noe ekstra godt. Prøv det du også!

Behold skjermen på mens du lager mat

Ingredienser

HELSTEKT INDREFILET

600 g indrefilet eller ytrefilet av storfe
salt og pepper

RØDVINSAUS

1 sjalottløk , finhakket
1 ts smør

Bli medlem for å lese videre

Som medlem får du blant annet:
  • Tilgang til alle oppskrifter og artikler
  • Tilgang til alle uke- og festmenyer
  • Svarprioritet i kommentarfeltet

Min Handleliste