GRØNNE WRAPS MED SVINEKJØTT OG CHILISAUS
CHORIZOGRYTE MED LINSER OG KIKERTER
PASTA MED SALSICCIA OG TOMAT
LANGTIDSSTEKT RIBBE MED SJYSAUS
TORSK MED BACONSMØR OG ERTEPURE
TILBEHØR TIL JULERIBBA; RØDKÅL, POTETER OG EPLER
WOK MED SPICY KJØTTDEIG & NUDLER
MAROKKANSK LAMMEGRYTE MED COUSCOUS
FISKEGRATENG MED PARMESAN OG BASILIKUM
GRØNNSAKSCURRY MED KIKERTER
MINESTRONESUPPE MED TOMAT, KYLLING OG BACON
PASTA MED RUCCULA, TOMATER OG PARMESAN
PANNESTEKT TORSK MED CHORIZOSMØR
PASTA MED KANTARELLER OG SPEKET PØLSE
BOEUF BOURGUIGNON v. 2.0
TATAKI AV LAKS MED PONZUSAUS
KYLLINGGRYTE MED CHORIZO, PAPRIKA OG KIKERTER
BLOMKÅLSUPPE MED CHORIZO
PIZZA MED CHORIZO, PAPRIKA OG CHILI
KYLLINGWOK MED CASHEWNØTTER
TORSK MED TOMATSAUS, PASTA OG BASILIKUMPESTO
CHILI SIN CARNE MED SØTPOTET
SVINENAKKE MED GLACE, RISSALAT OG COLESLAW
KOKOSSUPPE MED KYLLING OG CHILI
SPAGETTI MED TOMAT, BASILIKUM OG PARMESAN
SOMMERFEST MED HAMBURGERE PÅ SOMMERÅPENT!
LAKS MED BLOMKÅLMOS OG GRILLEDE GRØNNSAKER MED URTESAUS
GRILLET SQUASH OG ASPARGES MED URTESAUS
CANNELONI MED SPINAT OG RICOTTA
PULLED CHICKEN MED COLESLAW OG PITA
LAKS MED SALSA VERDE, ASPARGES OG TOMATER
QUINOASALAT MED GRILLET PAPRIKA OG FETAOST
SOMMERRULLER MED KYLLING OG AGURK & CHILISAUS
TRE GODE DIPSAUSER
BASILIKUMPESTO
SASHIMISALAT MED LAKS OG PONZUSAUS
PIZZA MED FENNIKELSALAMI OG RØDLØK
KALVEFILET MED TUNFISKMAJONES – VITELLO TONNATO
ØRRET MED COUSCOUSSALAT OG AVOKADOKREM
MARINERT SESAMKYLLING MED WOKEDE GRØNNSAKER