SPAGETTI MED TOMAT, BASILIKUM OG PARMESAN

Kjappe, enkle og smakfulle pastaretter har reddet mang en travel ettermiddag hjemme hos oss. Denne smeller du sammen på under et kvarter.

Annonse

Ingredienser

4 porsjoner spagetti
250 g cherrytomater eller konfiterte tomater
4 ss olivenolje , extra virgin
3 fedd hvitløk , finhakket
chiliflak (smak til)
sukker (smak til)
maldonsalt
pepper , nykvernet
1 neve basilikumblader
parmesan , i flak

SLIK GJØR DU

Spagetti med tomater, basilikum og parmesan

Kok spagettien etter anvisningen på pakken, til den er al dente.

Ha tomater, hvitløk og olivenolje i en liten bolle, og smak til med chiliflak, sukker, salt og pepper.

Bland sammen spagettien og tomatblandingen, og server umiddelbart. Ringle litt olivenolje over retten – og topp den med friske basilikumblader og parmesan Serveres med godt brød som tilbehør. Jeg har her også tilsatt noen konfiterte tomater som jeg hadde på lur, men det er slett ikke nødvendig.

Spagetti med tomater, basilikum og parmesan

VELBEKOMME!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

hits