PAD THAI
FALAFLER MED URTEDRESSING
MARINERTE KYLLINGSPYD MED YOGHURTDRESSING OG SALAT
GRILLET BLOMKÅL MED LIME- OG CHILIDRESSING
FOCACCIA GENOVESE MED CHERRYTOMATER
PAD THAI MED KYLLING
PIZZA PARMA MED RUCCULA- OG PARMESANSALAT
ONE POT-PASTA MED KJØTTSAUS
TOMATSUPPE MED PASTA OG GRØNNKÅLCHIPS
PANNESTEKT TORSK MED BACONSMØR OG SITRONPOTETMOS
TAGLIATELLE MED BACON, SPINAT OG SOLTØRKET TOMAT
PASTA MED CHORIZO, PAPRIKA OG RØD PESTO
TORTILLAPIZZA MED PARMASKINKE, BLÅMUGGOST & OLIVEN
TEX-MEX-TILBEHØR
ONE POT MED SALSICCIA OG TORTELLINI
VEGETARISK ONE POT-PASTA
PIZZA MED ITALIENSK SALAMI, RØDLØK OG BLÅMUGGOST
ONE POT-PASTA MED CHORIZO & TOMAT
PASTA MED TOMATSAUS, REKER & FETA
PIZZA MED COPPASKINKE OG BLÅMUGGOST
«PASTA BOLOGNESE» MED RØDE LINSER
QUESADILLAS MED CHEDDAR & TOMATSALSA
PIZZA PÅ GRILLEN
KYLLING MED OVNSBAKT RATATOUILLE OG SPAGETTI
PAI MED LØK, PAPRIKA OG CHORIZO
PASTAGRATENG MED CHERRYTOMATER OG MOZZARELLA
FETAKREM MED CHILI
LAMMEKEBAB MED SYLTET RØDLØK OG MYNTEYOGHURT
KYLLINGFORM MED SITRON, LØK OG POTETER
PASTAGRATENG MED KJØTTDEIG OG MOZZARELLA
KREMET BØNNEDIP MED HVITLØK
SPICY KYLLINGLÅR MED CHORIZO OG PAPRIKA
CHORIZOGRYTE MED LINSER OG KIKERTER
OSTEKJEKS MED CHILI
SPAGETTI MED TOMAT, BASILIKUM OG PARMESAN
PULLED CHICKEN MED COLESLAW OG PITA
RESTE-FISKESUPPE MED URTEOLJE
SØTPOTETSUPPE MED RØD CURRY OG KOKOSMELK
TOMATSUPPE MED TORTELLINI OG PØLSE
PASTA E FAGIOLI – PASTA OG BØNNER