KJAPP SITRONPAI PÅ GLASS
EPLERULLER MED KANELKREM
LAMMEFILET MED TIMIANSJY, BAKTE TOMATER OG GRATINERT POTETMOS
SITRONKREM (LEMON CURD)
TORSK MED CHILISALAMI OG LUN POTETSALAT
VäSTERBOTTENSPAI MED BACON OG LØK
FYLT BRØD MED TOMAT, OLIVEN OG OST
LASAGNE MED SALSICCIA OG MOZZARELLA
FASTELAVNSBOLLER MED BRINGEBÆRKREM OG MELISGLASUR
TORSK MED CHORIZOSALSA OG SØTPOTETMOS
SJOKOLADEMOUSSE MED BRINGEBÆR OG KARAMELLISERT HVIT SJOKOLADE
HONNINGSTEKTE EPLER MED LØK OG SVISKER
RISKREM MED BRINGEBÆRSAUS OG BRENTE MANDLER
POTETVAFLER MED RAKFISKMOUSSE OG EPLE
KLASSISK JULERIBBE & HONNINGSTEKTE EPLER
BRENTE SJOKOLADEMANDLER
JULEBRØD MED ROSINER OG EN LITEN VRI
RAKFISK MED TILBEHØR
LUSSEKATTER
GORO (UTEN KJEVLING)
PEPPERKAKEKARAMELLER
REINSDYRSTEK MED BLÅBÆRSAUS OG ROSENKÅLSALAT
BRENTE MANDLER MED FLAKSALT
SJOKOLADEKAKE MED SALT KARAMELLSAUS
BIFF MED RØDVINSAUS OG POTETGRATENG
KANELKNUTER MED VANILJEKREM
HVIT PIZZA MED SALAMI, SPINAT OG KARAMELLISERT RØDLØK
FINE RUNDSTYKKER MED FULLKORN
HIMMELSK SJOKOLADEKAKE MED SJOKOLADEKREM
HAVREOTTO MED TOMATER, PARMESAN OG PINJEKJERNER
MONKEYBREAD
VEGETARISK MOUSSAKA MED GRESK SALAT
MAC’N CHEESE MED SKINKE OG BROKKOLI
RUSTIKK PLOMMETERTE MED SITRON OG INGEFÆR
KARDEMOMMEFLETTER
BLOMKÅLSUPPE MED KIKERTER OG PARMESAN
TORSK MED SPRØ COPPASKINKE OG SAUCE VIERGE
KYLLINGPAI MED SPINAT, TOMAT OG FETA
BLÅBÆRKAKE MED SITRONGLASUR
KARAMELLSNURRER – «STICKY BUNS»