Sitronkrem er utrolig godt, gult og friskt! Du rører den kjapt og enkelt sammen av sitron, sukker, smør og egg. Les oppskriften før du setter i gang, det er nemlig viktig at du følger anvisningene til punkt og prikke slik at du ikke opplever at eggene koagulerer og blir eggerøre isteden for en silkemyk krem.
Sitronkremen er utrolig anvendelig, som for eksempel til lunkne horn, rundstykker, scones eller kjeks. Eller du kan benytte sitronkremen som kakefyll eller i desserter. Prøv den for eksempel til pavlova - kombinasjonen syrlig sitronkrem og søt og crispy marengs er nemlig magisk!
Behold skjermen på mens du lager mat
Ingredienser
3-4 | sitroner (2 dl sitronjuice) |
200-225 g | sukker |
Bli medlem for å lese videre
Som medlem får du blant annet:
- Tilgang til alle oppskrifter og artikler
- Tilgang til alle uke- og festmenyer
- Svarprioritet i kommentarfeltet
Allerede medlem? Logg inn her