COPPASKINKE MED FIKENVINAIGRETTE
COTTAGE PIE MED ROTGRØNNSAKER OG TOMAT
HELSTEKT INDREFILET MED LØK OG HONNINGBAKTE GULRØTTER
VEGETARISK ONE POT-PASTA
GRATINERT LAMMESTEK MED ROTGRØNNSAKER OG RØDVINSAUS
TORSK MED TOMAT- OG VALNØTTVINAIGRETTE
SVINEFILET MED BALSAMICOLØK
SJOKOLADEPAVLOVA MED PASJONSFRUKTKREM OG BRINGEBÆR
REINSDYRSTEK MED PORTVINSAUS OG ROTFRUKTGRATENG
TORSKEGRYTE MED TOMAT, REKER OG FETA
HELSTEKT KYLLING MED ASPARGES- OG TOMATSALAT
TORSK MED RØDVINSAUS OG LINSESALAT & BACON
TORSK MED BALSAMICOVINAIGRETTE OG SOLTØRKEDE CHERRYTOMATER
ANDEBRYST MED BALSAMICOSJY, RØDLØKSKOMPOTT OG SELLERIROTMOS
TILBEHØR TIL JULERIBBA; RØDKÅL, POTETER OG EPLER
HAMBURGER MED EPLE, BACON, BRIE OG RØDLØKSKOMPOTT
TORSK MED BALSAMICOLØK OG SELLERIROTMOS
SOMMERFEST MED HAMBURGERE PÅ SOMMERÅPENT!
GRILLET ENTRECÔTE MED PÆRE, GORGONZOLA OG BALSAMICO
QUINOASALAT MED GRILLET PAPRIKA OG FETAOST
PANERT SEI MED RATATOUILLE
RATATOUILLE – FRANSK GRØNNSAKSGRYTE
BACONSURRET KYLLING MED EPLE OG BALSAMICOSAUS
FRANSK LAMMEGRYTE MED BØNNER
LAMMESKANKER MED ROTGRØNNSAKER
SALAT MED SPEKESKINKE, FIKEN, MOZZARELLA OG RUCCULA
ANDEBRYST MED APPELSINSAUS
LAKS MED LUN POTET- OG TOMATSALAT
SANDWICH MED PÆRE OG BLÅMUGGOST
ANTIPASTI – CAPRESE, BRESAOLA, ASPARGES OG AIOLI
HELSTEKT ENTRECÔTE MED FARGERIK POTETSALAT
LAMMESTEK MED PAPRIKASAUS, ASPARGES OG SALTBAKTE POTETER
FINGERMAT #1 FOCACCIA, GULROTSUPPE, REKEBRUSCHETTA OG RØKT LAKS
OVNSBAKT TORSK MED KARAMELLISERT LØK OG MANDELPOTETPURÈ
HJORTESTEK MED PORTVINSAUS OG BACONPOTETMOS
BACONSURRET KYLLING MED EPLER OG RØDLØK
LAMMESTEK MED OVNSBAKTE GRØNNSAKER, SALTBAKTE POTETER OG RØDVINSAUS
Salat med ruccula, pærer, blåmuggost og valnøtter
HELSTEKT INDREFILET MED SALTBAKT LØK, RØDVINSAUS OG HASSELBACKPOTETER
Kalvefilet med portvinsaus, lun rødløksmarmelade og ovnsstekte poteter