RATATOUILLE – FRANSK GRØNNSAKSGRYTE
SØTPOTETSUPPE MED RØD CURRY OG KOKOSMELK
SPEKEMAT & GODT TILBEHØR PÅ JULEBUFFETEN
FIKENMARMELADE MED PORTVIN
PHO – VIETNAMESISK NUDELSUPPE MED BIFFKJØTT
KYLLING SATAY MED PEANØTTSAUS OG MANGOSALAT
SALAT MED VARMRØKT LAKS, ASPARGES, TOMAT, EGG OG KRUTONGER
FERSKE VÅRRULLER MED REKER, MANGO OG HOT CHILISAUS
REKER MED SITRONMAJONES
SASHIMI AV LAKS MED SPICY SOYASAUS OG SESAMFRØ
PØLSER OG LUN SALSA MED CHORIZO OG KIKERTER
PASTA AL LIMONE
SPAGETTI MED SPINAT, RICOTTA OG TOMATER
SØSTRENE VIRVELVINDS KLIN KOKOS TOMATSUPPE
THAISALAT MED BIFF
PASTA MED SMAKFULL TOMATSAUS
SALAT MED SPEKESKINKE, FIKEN, MOZZARELLA OG RUCCULA
LAKSESASHIMI MED PONZUSAUS OG VÅRLØKSALAT
GULROTSUPPE MED APPELSIN OG INGEFÆR
PASTA ALLA PUTTANESCA
POTET- OG EPLESALAT
OVNSBAKTE ROTGRØNNSAKER MED BLÅMUGGOST
TIPS TIL ENKEL OG GOD TAPAS
KYLLINGNUGGETS MED DIP OG POTETSTAVER
KJØLESKAPSGRØT MED YOGHURT OG BÆR
PLOMMER MED YOGHURTKREM OG KRØNSJ
SANDWICH MED PÆRE OG BLÅMUGGOST
KYLLINGSANDWICH MED AVOKADO OG MANGOSALSA
PAI MED SPEKESKINKE, PAPRIKA OG ASPARGES
EN SLAGS SALAT NIÇOISE
ANTIPASTI – CAPRESE, BRESAOLA, ASPARGES OG AIOLI
NUDELSALAT MED REKER, AGURK, REDDIKER OG CHILI
TABBOULEH
THAISUPPE MED KYLLING
HALVGROVE HAMBURGERBRØD
PASTA ALL’ ARRABBIATA
KREMET SPAGETTI MED SPEKESKINKE OG BLÅMUGGOST
GONG BAO KYLLING
RESTEPAI
FINGERMAT #2 – OVNSBAKTE GRØNNSAKER, KJØTTBOLLER, OST, SALTBAKTE POTETER OG AIOLI