PLOMMER MED YOGHURTKREM OG KRØNSJ

De norske plommene er på gang, og har du plommer i hagen eller kjenner du noen som du kan gå på "slang" hos, så må du følge med nå. For enklere og bedre mellommåltid eller dessert skal du lete lenge etter! Du trenger kun plommer, yoghurt, litt honning, litt krønsj og et par minutter - og plutselig er du i mål! Førstepremien er en smaksopplevelse av de store, tro meg!

Annonse

Ingredienser

3-4 plommer , i båter
200 g yoghurt naturell (ca.)
1-2 ts flytende honning (smak til)
krønsj , for eksempel litt granola, litt knust kjeks/knekkebrød

SLIK GJØR DU

plommer

Skyll plommene og del dem i to. Fjern steinen og skjær plommene opp i båter. Fordel plommebåtene i en liten skål eller lignende.

Plommer med yoghurtkrem og krønsj

Ha yoghurten i en bolle og smak til med litt flytende honning (=honningkrem, som smaker ypperlig til all slags frisk eller lunken frukt/bær). Fordel yoghurtkremen over plommene og strø litt krønsj over. (Hvis du benytter yoghurt med vanilje kan du droppe honningen, og benytte den slik den er.)

Plommer med yoghurtkrem og krønsj

Sånn, og plutselig har du verdens beste mellommåltid, dessert eller hva du måtte ønske.

PS! Du kan selvsagt kjøpe plommer i butikken også.

EnglishREAD IN ENGLISH

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

hits

Min Handleliste

ANNONSE
Kjøp ingrediensene direkte i MENYs nettbutikk.