SALADE NIÇOISE – SALAT FRA NICE
SALAT MED JORDBÆR, TOMAT OG FETA
ASPARGESSALAT MED SPEKESKINKE
HELSTEKT KALVEFILET MED KAPERSSAUS
RUSTIKK PAI MED SPINAT, PAPRIKA OG BRESAOLA
KYLLING MED PESTO & LUN POTET- OG TOMATSALAT
TORSKEFORM MED PAPRIKA & CHILISAUS
BUDDHA BOWL MED KRYDDERSTEKT SØTPOTET OG HUMMUS
KREMET ONE POT-PASTA MED SPEKESKINKE
JULELUNSJ MED SPEKEMAT & POTETSALAT
POTETTERTE MED LØK OG BACON
TAGLIATELLE MED OVNSBAKTE TOMATER OG GREMOLATA
GRATINERT KYLLING MED PAPRIKA, SPINAT OG PARMESAN
KYLLING MED SPELTRISOTTO, TOMATER OG BASILIKUMPESTO
FOCACCIA GENOVESE MED CHERRYTOMATER
NUDELSALAT MED BIFF OG SPICY CHILISAUS
BACONSURREDE KYLLINGLÅR & GRILLEDE TOMATER
NYDELIG FINGERMAT
CLUB SANDWICH MED KYLLING, BACON OG KARRIMAJONES
PANNESTEKT TORSK MED BACONSMØR OG SITRONPOTETMOS
PASTA MED CHORIZO, PAPRIKA OG RØD PESTO
GRATINERT KYLLING MED SPINAT OG PARMESAN
HELSTEKT INDREFILET MED LØK OG HONNINGBAKTE GULRØTTER
KYLLING MED SERRANOSKINKE, BRIE, TOMATER OG URTER
ONE POT MED SALSICCIA OG TORTELLINI
VEGETARISK ONE POT-PASTA
ONE POT-PASTA MED CHORIZO & TOMAT
VEGETARISK THAIGRYTE
LAMMEKOTELETTER MED PIPERADE OG PISTOU
PAI MED LØK, BACON, OST OG TOMATER
MOJOSAUS & GRILLEDE SMÅPOTETER
PASTASALAT MED KYLLING OG URTEDRESSING
GRILLET ENTRECÔTE MED MARINERTE GRØNNSAKER OG CHILISMØR
LAMMEKEBAB MED SYLTET RØDLØK OG MYNTEYOGHURT
FOCACCIA MED CHERRYTOMATER
TORSK MED TOMAT- OG VALNØTTVINAIGRETTE
TACO-BOWL MED «SPICY» BØNNER, TOMATSALSA OG LIMERØMME
PASTAGRATENG MED KJØTTDEIG OG MOZZARELLA
TOMATSUPPE MED SALSICCIA, PASTA OG MOZZARELLA
KYLLINGSALAT MED PARMACHIPS OG PARMESANDRESSING