Lammekebab med hvitløksdressing
Salat med ruccula, pærer, blåmuggost og valnøtter
«Jægerns» fiskeburger
Skrei med chorizo, granateple, spinat, asparges og potetpurè
HELSTEKT INDREFILET MED SALTBAKT LØK, RØDVINSAUS OG HASSELBACKPOTETER
SOYAMARINERT SVINEFILET MED WOKEDE GRØNNSAKER OG NUDLER
SPAGETTI MED SPINAT, SOLTØRKET TOMAT, HVITLØKCHIPS OG FETA
Kalvefilet med portvinsaus, lun rødløksmarmelade og ovnsstekte poteter
Reinsdyrfilet med eple- og portvinssaus, småløk og ovnsbakte rotgrønnsaker
ENTRECÔTE MED HOT CHILISAUS (neua yang sua hay rong)
Kylling med sort fullkornsris
Alt-i-ett gryte med oksekjøtt
Pannestekt breiflabb med tomatolje, spinat og ovnsbakt Gulløye
LANGTIDSSTEKT KALKUNBRYST MED HVITVINSAUS OG SØTPOTETMOS
Ovnsbakt torsk med paprikasmør og blomkålpurè
Pannestekt laks med smørstekt spinat og erter, blomkålpuré og pesto
Fiskesuppe med torsk, chili og ingefær
Tandoorikylling
Laks med kremet spinat og feta
Marinerte kyllinglår med mango, plommer, couscous og appelsinchilisaus
«VERDENS BESTE FISKESUPPE», versjon 2.0
PANNESTEKT LAKS MED GRØNNSAKER I SITRONSAUS
Pasta med erter, bacon, sitron og parmesan
OVNSBAKT TORSK MED NØTTELOKK, SØTPOTETMOS OG SOYASMØR
Kjapp nudelsuppe med kylling og chili
Roastbiff med varm potetsalat og pepperrotkrem
Wraps med kyllingspyd, nektariner, avokado og yoghurt
Potet- og spinatsalat med laks
Honning- og urtemarinert kylling med grillede nypoteter og hvitløkskrem
Grillet svinefilet med grillede poteter, tomatsalat og tzatziki
Grillspyd med svinefilet, aprikos og hot mangosaus
Soyamarinert laks med spinatsalat
Gratinerte tortellini med blåmuggost og spinat
Sommersalat med skinke, nektariner, valnøtter og krutonger
Limemarinerte laksespyd med mango- og avokadosalsa
Bacalao
Helstekt sitronkylling med ovnsbakte grønnsaker
Potet- og purresuppe med sprøstekt bacon
Biff med saltbakt løk, parmesangratinerte tomater og rødvinssaus
INDISK KYLLING MED RAITA