Et deilig kjøttmåltid, tilberedt på grillen eller i stekovnen - med enkelt tilbehør som lager seg selv mens du gjør andre ting, eller rett og slett slapper av.

Ingredienser

800 g entrecôte (ca.)
potetsalat med tomater, løk og timian
Pepperrotkrem

SLIK GJØR DU

Roastbiff med varm potetsalat og pepperrotkrem

Grill eller stek kjøttet etter denne oppskriften. Lag potetsalat og pepperrotkrem.

Skjær opp kjøttet i passende skiver, og server sammen med potetsalaten og pepperrotkremen.

Enjoy!

Skriv ut English READ IN ENGLISH
  1. Hvorfor kommer ikke oppskriften(dvs. INGREDIENSENE) på ROASTBIFF MED VARM POTETSALAT fram når jeg søker denne på nettet?

    1. Linkene lå tidligere i ingrediensoversikten, men er falt bort i forbindelse med import til ny nettside. Jeg har lagt dem inn på nytt i oppskriftsteksten. Lykke til (og takk for at du sa ifra)!

  2. Hei. Oppskrift på varm potetsalat til roastbiff vises ikke. Kan du legge den inn? Skal servere det på lørdag, handle i morgen, fredag. Takk for hjelpen fra trofast følger og bruker. Inger-Lise

Legg igjen en kommentar

Din epost-adresse vil ikke bli publisert. Nødvendige felter er markert med *

Min Handleliste