
Et deilig kjøttmåltid, tilberedt på grillen eller i stekovnen - med enkelt tilbehør som lager seg selv mens du gjør andre ting, eller rett og slett slapper av.
Ingredienser
800 g | entrecôte (ca.) |
potetsalat med tomater, løk og timian | |
Pepperrotkrem |
SLIK GJØR DU
Grill eller stek kjøttet etter denne oppskriften. Lag potetsalat og pepperrotkrem.
Skjær opp kjøttet i passende skiver, og server sammen med potetsalaten og pepperrotkremen.
Enjoy!
Publisert 17. 8. 2012
Ååh, dette så kjempegodt ut. Nå fikk jeg veldig lyst på roastbiff!
Hvorfor kommer ikke oppskriften(dvs. INGREDIENSENE) på ROASTBIFF MED VARM POTETSALAT fram når jeg søker denne på nettet?
Linkene lå tidligere i ingrediensoversikten, men er falt bort i forbindelse med import til ny nettside. Jeg har lagt dem inn på nytt i oppskriftsteksten. Lykke til (og takk for at du sa ifra)!