Et deilig kjøttmåltid, tilberedt på grillen eller i stekovnen - med enkelt tilbehør som lager seg selv mens du gjør andre ting, eller rett og slett slapper av.

Ingredienser

800 g entrecôte (ca.)
potetsalat med tomater, løk og timian
Pepperrotkrem

SLIK GJØR DU

Roastbiff med varm potetsalat og pepperrotkrem

Grill eller stek kjøttet etter denne oppskriften. Lag potetsalat og pepperrotkrem.

Skjær opp kjøttet i passende skiver, og server sammen med potetsalaten og pepperrotkremen.

Enjoy!

Skriv ut English READ IN ENGLISH
  1. Hvorfor kommer ikke oppskriften(dvs. INGREDIENSENE) på ROASTBIFF MED VARM POTETSALAT fram når jeg søker denne på nettet?

    1. Linkene lå tidligere i ingrediensoversikten, men er falt bort i forbindelse med import til ny nettside. Jeg har lagt dem inn på nytt i oppskriftsteksten. Lykke til (og takk for at du sa ifra)!

Legg igjen en kommentar til guri bjørklund Avbryt svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Min Handleliste