SALT KARAMELLSAUS
TORSK MED PESTO, GULRØTTER OG BLOMKÅLMOS
SITRONMOUSSE
LAMMECARRE MED TIMIANSJY, HONNINGBAKTE GULRØTTER OG SELLERIROTMOS
SNURRER MED MANDELFYLL
HJEMMELAGDE HVETETORTILLAS
PAI MED SPINAT, PAPRIKA OG FETA
KAMSKJELL MED BLOMKÅLKREM OG BACON
PANNESTEKT TORSK MED BACONSMØR OG SITRONPOTETMOS
FASTELAVNSBOLLER MED BRINGEBÆRKREM
KREMBOLLER MED SJOKOLADE
COTTAGE PIE MED ROTGRØNNSAKER OG TOMAT
TEX-MEX-TILBEHØR
SARAH BERNHARDT
OSTEKAKE MED PISTASJ OG LIME
SJOKOLADEKJEKS MED HVIT SJOKOLADE
HALVGROVT BRYTEBRØD MED FRØ
KARAMELLER MED LAKRIS OG SITRON
JULEBRØD (TANGZHONG)
HELSTEKT INDREFILET MED LØK OG HONNINGBAKTE GULRØTTER
OSTEKAKE MED PEPPERKAKESMULER OG APPELSIN
PARFAIT MED APPELSINKARAMELL OG SJOKOLADESMULER
SAFTIGE ROSINBOLLER (TANGZHONG)
SMULDREPAI MED KARAMELLISERTE EPLER
KYLLING MED SERRANOSKINKE, BRIE, TOMATER OG URTER
MISSISSIPPI MUD PIE
FINE HAMBURGERBRØD
FINE RUNDSTYKKER
FISKESUPPE MED BLÅSKJELL
KANELBOLLER MED KARAMELLISERTE EPLER
OVNSBAKTE PEPPEREPLER
LAMMEKOTELETTER MED PIPERADE OG PISTOU
EPLEKAKE MED VANILJEKREM
HALVGROVE RUNDSTYKKER MED RUG
SQUASHKAKE MED OSTEKREM
MATMUFFINS MED BACON, PAPRIKA OG OST
OREOCOOKIES
LAKS MED BLOMKÅLRIS OG SENNEPSAUS
KYLLING MED BAKTE TOMATER OG BLOMKÅLRISOTTO
QUESADILLAS MED CHEDDAR & TOMATSALSA