Pannestekt skrei med bønnesalat og korianderpesto
Sjokolademousse med pasjonsfrukt og jordbær
Kylling saltimbocca med perlespeltrisotto og asparges
Shepherds pie med rotfrukter
Sitronkjeks med valmuefrø
Kardemommeruller
HOT KYLLINGSUPPE MED TOMAT, EPLE OG LØK
Sitronpai med marengslokk og bringebærsalat
Reinsdyrfilet med sellerigrateng, smørdampet spinat og viltsaus
Kyllingbryst med tomat- og basilikumrisotto
Ovnsbakt torsk med lun spinatsalat, sellerirotmos og balsamicosaus
Fargerik fiskesuppe med torsk og reker
Reinsdyrfilet med plommer, glasert persillerot, rødløkskompott og rødvinsaus
Juleskinke med kålrotstappe og sennepsaus
Trøfler med sitron
Sjokoladekarameller
Julecookies på glass – med valnøtter, sjokolade og tranebær
KRUMKAKER
SJOKOLADEHJERTER MED VANILJEFYLL
Havreboller med sjokolade og espresso
* Italienske kyss *
LUSSEKATTER TIL LUCIADAGEN
BRINGEBÆRTRØFLER
VERDENS BESTE PEPPERKAKER (INGEFÆRKAKER)
Ovnsbakt torsk med tomat- og olivensalsa
Chocolate whoopie pies
Parmasurret svinefilet med balsamicosjy, ovnsbakte tomater og sellerirotmos
Bringebærkringle med pistasie – «Bakeskole» i Allers
Kyllingenchiladas med chili- og limesalsa
Gulrotkake med hvit sjokolade og ostekrem
Sjokoladestjerner og sjokoladesnurrer
Brownies med sjokoladekrem
Laks med potetrøsti, tomatsalsa og pesto
Linsesuppe med strimlet svinekjøtt og pestotortillas
VERDENS BESTE ROSINBOLLER
Fransk epleterte
Pai med løk, bacon og blåmuggost
En glad laks med chilipesto og aspargesbønner
Havrekjeks med sjokoladebiter
Saltimbocca av kylling, med tomatrisotto og gremolata