LAMMEKOTELETTER MED PIPERADE OG PISTOU
«PASTA BOLOGNESE» MED RØDE LINSER
PASTAGRATENG MED CHERRYTOMATER OG MOZZARELLA
SHEPHERDS PIE – LAMMEGRYTE MED POTETMOSLOKK
LAMMECURRY
VEGETAR TIKKA MASALA MED RAITA
GRATINERT LAMMESTEK MED ROTGRØNNSAKER OG RØDVINSAUS
LAMMESKANKER MED SMAK AV MAROKKO
PASTAGRATENG MED KJØTTDEIG OG MOZZARELLA
MATHIAS’ PIZZASNURRER
FISKESUPPE MED APPELSIN, TOMAT OG CHILI
VEGETARLASAGNE MED AUBERGINE OG PAPRIKA
SPAGETTI MED SALSICCIA, TOMAT OG LINSER
KYLLINGSUPPE MED KARRI, TOMAT OG EPLE
VEGETARLASAGNE MED LINSER OG CHEDDAR
TOMATSUPPE MED SALSICCIA, PASTA OG MOZZARELLA
TOMATSUPPE MED RISTEDE GRESSKARKJERNER
TORSK MED RØDVINSAUS OG LINSESALAT & BACON
SPICY KYLLINGLÅR MED CHORIZO OG PAPRIKA
PASTA MED SALSICCIA OG TOMAT
TOMATSILD MED CHILI
MAROKKANSK LAMMEGRYTE MED COUSCOUS
ENTRECÔTE MED RØSTIPOTETER OG BALSAMICOSAUS
MINESTRONESUPPE MED TOMAT, KYLLING OG BACON
BOEUF BOURGUIGNON v. 2.0
KYLLINGGRYTE MED CHORIZO, PAPRIKA OG KIKERTER
CHILI SIN CARNE MED SØTPOTET
RESTE-FISKESUPPE MED URTEOLJE
SENNEPSGRATINERT LAMMECARRÉ MED HONNINGBAKTE ROTGRØNNSAKER OG RØDVINSAUS
KYLLINGSUPPE MED SQUASH, PAPRIKA OG BØNNER
LANGTIDSSTEKT SVINENAKKE MED PAPRIKASAUS OG FLØTEGRATINERTE POTETER
KJAPP CHILI CON CARNE
PASTA E FAGIOLI – PASTA OG BØNNER
PIZZASNURRER MED KJØTTSAUS
PIZZA CALZONE MED BAKT PAPRIKA, SKINKE OG MOZZARELLA
SØSTRENE VIRVELVINDS KLIN KOKOS TOMATSUPPE
KYLLING I CURRY
LINSESUPPE MED LAM
PASTA MED PØLSER, GRILLEDE GRØNNSAKER OG PARMESAN
JAMBALAYA