GRILLET SVINEFILET MED CHIMICHURRI & FYLT PAPRIKA
KYLLINGSALAT MED RANCHDRESSING
SALADE NIÇOISE – SALAT FRA NICE
SALAT MED JORDBÆR, TOMAT OG FETA
BROKKOLI- & ERTESUPPE MED GRØNN CURRY
HELSTEKT KALVEFILET MED KAPERSSAUS
PASTA E FAGIOLI – PASTA & BØNNER (VEGETARISK)
FARMERS PIE MED URTEOLJE
RUSTIKK PAI MED SPINAT, PAPRIKA OG BRESAOLA
SPICY LINSESUPPE MED CHORIZO OG PAPRIKA
KYLLING MED PESTO & LUN POTET- OG TOMATSALAT
TORSKEFORM MED PAPRIKA & CHILISAUS
PIZZA MED CHILISALAMI
FYLT PASTA MED KJAPP TOMATSAUS
SPANSKE KJØTTBOLLER MED SPICY TOMATSAUS
KRYDRET LAMMEGRYTE MED KIKERTER
POTETPANNE MED RØKT LAKS
LAMMESTEK MED RØDVINSAUS, RATATOUILLE OG BAKT SELLERIPURE
SPEKEFAT MED OST, FOCCACIA & AIOLI
RØD CURRYSUPPE MED GULROT OG KOKOSMELK
KYLLING TIKKA MASALA MED RAITA 2.0
KYLLINGSUPPE MED TORTELLONI OG BØNNER
BUDDHA BOWL MED KRYDDERSTEKT SØTPOTET OG HUMMUS
SPANSKE TAPASPOTETER – PATATAS BRAVAS
KREMET PASTA MED SALSICCIA OG BROKKOLI
LAKS MED SPICY BROKKOLI OG PONZUDRESSING
NUDELSUPPE MED SPICY KJØTTDEIG & SHIITAKE
KREMET ONE POT-PASTA MED SPEKESKINKE
PULLED BEEF-TACO MED PICO DE GALLO & SYLTET LØK
PASTA MED SPEKEPØLSE MED SKOGSOPP, ERTER OG RUCCULA
KYLLINGGRYTE MED KIKERTER OG APRIKOS
SPAGETTI BOLOGNESE
GRØNN CURRY MED TORSK & BROKKOLINI
RØD LINSESUPPE
PIZZA MED FENNIKELSALAMI OG MOZZARELLA
MOUSSAKA
KALKUNBRYST MED PORTVINSAUS, VINTERSALAT OG HASSELBACKPOTETER
TOMATSUPPE MED GULROT & POTET
CHILIKYLLING MED PAPRIKA OG CASHEWNØTTER
KYLLING MED MANGOSJY OG HONNINGBAKTE GULRØTTER