SJOKOLADEMOUSSE MED BRINGEBÆR OG KARAMELLISERT HVIT SJOKOLADE
POTETVAFLER MED RAKFISKMOUSSE OG EPLE
JULEBRØD MED ROSINER OG EN LITEN VRI
RAKFISK MED TILBEHØR
LUSSEKATTER
GORO (UTEN KJEVLING)
SJOKOLADEKAKE MED SALT KARAMELLSAUS
KANELKNUTER MED VANILJEKREM
HIMMELSK SJOKOLADEKAKE MED SJOKOLADEKREM
MONKEYBREAD
OMELETTMUFFINS MED BRESAOLA, SPINAT OG FETA
KARDEMOMMEFLETTER
OMELETTMUFFINS MED SKINKE, PAPRIKA OG SPINAT
KYLLINGPAI MED SPINAT, TOMAT OG FETA
BLÅBÆRKAKE MED SITRONGLASUR
KARAMELLSNURRER – «STICKY BUNS»
KYLLINGSALAT MED RANCHDRESSING
SALADE NIÇOISE – SALAT FRA NICE
MANDELKAKE MED JORDBÆR OG KARAMELLISERT RABARBRA
SJOKOLADECUPCAKES MED OSTEKREM OG FRISKE BÆR
BROWNIE MED BRINGEBÆRMOUSSE
RUSTIKK PAI MED SPINAT, PAPRIKA OG BRESAOLA
SPANSKE KJØTTBOLLER MED SPICY TOMATSAUS
DJEVELEGG MED CHILI
POTETPANNE MED RØKT LAKS
BACONPINNER & FROKOSTEGG
MORMORS VAFLER
SITRONTERTE MED MARENGSLOKK
ELTEFRITT BRYTEBRØD MED HVETE
SPEKEFAT MED OST, FOCCACIA & AIOLI
SPANSKE TAPASPOTETER – PATATAS BRAVAS
BRINGEBÆRBOLLER
STABLEBRØD MED RØD PESTO OG OST
NUDELSUPPE MED SPICY KJØTTDEIG & SHIITAKE
HALVGROVE PANNEKAKER
FASTELAVNSBOLLER
RULLEKAKE MED OREOKREM OG BRINGEBÆR
HORN MED OST, SKINKE OG RØD PESTO
SJOKOLADEKJEKS MED HVIT SJOKOLADETOPPING
PEPPERKAKER MED BLÅMUGGOST