ANNONSE - MUTTI
KYLLING CACCIATORE MED RISONI
REINSDYRSTEK MED RØDVINSAUS, SELLERIROTPURE OG HONNINGSTEKTE PÆRER
REINSDYRFILET MED RØDVINSSAUS, PLOMMER OG ANNAPOTETER
LAMMESTEK MED OVNSBAKTE ROTGRØNNSAKER OG RØDVINSAUS
LAMMECARRE MED URTELOKK, RØDVINSAUS OG OVNSBAKTE ROTGRØNNSAKER
REINSDYRFILET MED RØDVINSAUS, FONDANTPOTETER, SELLERIROT OG EPLE
OSTETRIO MED TILBEHØR
BIFF MED RØDVINSAUS OG POTETGRATENG
LAMMESTEK MED RØDVINSAUS, RATATOUILLE OG BAKT SELLERIPURE
LAMMEGRYTE MED ROTGRØNNSAKER
HELSTEKT INDREFILET MED LØK OG HONNINGBAKTE GULRØTTER
GRATINERT LAMMESTEK MED ROTGRØNNSAKER OG RØDVINSAUS
PASTAGRATENG MED KJØTTDEIG OG MOZZARELLA
TORSK MED RØDVINSAUS OG LINSESALAT & BACON
ANDEBRYST MED BALSAMICOSJY, RØDLØKSKOMPOTT OG SELLERIROTMOS
TILBEHØR TIL JULERIBBA; RØDKÅL, POTETER OG EPLER
ENTRECÔTE MED RØSTIPOTETER OG BALSAMICOSAUS
BOEUF BOURGUIGNON v. 2.0
KYLLINGGRYTE MED CHORIZO, PAPRIKA OG KIKERTER
KYLLING CACCIATORA
SENNEPSGRATINERT LAMMECARRÉ MED HONNINGBAKTE ROTGRØNNSAKER OG RØDVINSAUS
«COQ AU VIN» – KYLLING I VIN
REINSDYRFILET MED PLOMMER, RØDVINSAUS OG ANNAPOTETER
FRANSK LAMMEGRYTE MED BØNNER
HELSTEKT ENTRECÔTE MED FARGERIK POTETSALAT
OVNSBAKT TORSK MED KARAMELLISERT LØK OG MANDELPOTETPURÈ
FIKENMARMELADE MED RØDVIN OG STJERNEANIS
REINSDYRFILET MED PLOMMER, OVNSBAKTE ROTGRØNNSAKER OG RØDVINSAUS
LAMMESTEK MED OVNSBAKTE GRØNNSAKER, SALTBAKTE POTETER OG RØDVINSAUS
HELSTEKT INDREFILET MED SALTBAKT LØK, RØDVINSAUS OG HASSELBACKPOTETER
Fruktchutney med portvin
Reinsdyrgryte med kantareller og mandelpotetmos
Lammefilet med rotfruktgrateng, smørstekte kantareller og rødvinssaus
Biff med saltbakt løk, parmesangratinerte tomater og rødvinssaus
Sennepsbakt lammefilet med ovnsbakte rotgrønnsaker, potetpurè og rødvinssaus
Lammecarrè med ratatouille, potettårn og balsamicosaus
Ovnsbakt torsk med lun spinatsalat, sellerirotmos og balsamicosaus
Reinsdyrfilet med plommer, glasert persillerot, rødløkskompott og rødvinsaus
«Pasta alla puttanesca» med kjøttboller
Hjortefilet med plommer, glaserte rotgrønnsaker og rødvinsaus