SMULDREPAI MED BLÅBÆR OG SITRON
BRUTTI MA BUONI – ITALIENSKE SMÅKAKER
PANNA COTTA MED MANGO OG YOGHURTKREM
SJOKOLADEBITER MED MANGO, TRANEBÆR OG MANDLER
KYLLING KORMA & TOMATSALAT MED CASHEWNØTTER
SUKSESSTERTE (GULKAKE)
ADVENTSKRANS MED KRYDRET FYLL
PÆREPAI MED KARAMELL
KYLLING MED APPELSINSAUS OG COUSCOUSSALAT
SMULDREPAI MED PLOMMER OG BLÅBÆR
RISKREM MED BRINGEBÆRSAUS OG BRENTE MANDLER
BISCOTTI MED APPELSIN OG SJOKOLADE
BRENTE SJOKOLADEMANDLER
BRENTE MANDLER MED FLAKSALT
KARAMELLSNURRER – «STICKY BUNS»
SALTE MANDLER
KYLLINGGRYTE MED KIKERTER OG APRIKOS
KYLLING MED APPELSINSAUS OG LUN GULROTSALAT
LUN GULROTSALAT MED KIKERTER & FETA
SNURRER MED MANDELFYLL
SARAH BERNHARDT
NØTTEROSER MED SJOKOLADE
RABARBRAKOMPOTT MED KARAMELLISERTE HAVREGRYN OG JORDBÆR
SMULDREPAI MED RABARBRA OG JORDBÆR
SPICY GULROTSUPPE MED BACON
MANDELKJEKS MED SITRON
GRANOLABAR MED SJOKOLADE OG APRIKOS
BISCOTTI MED SJOKOLADE OG TRANEBÆR
MORMORS EPLEKAKE V. 2.0
RABARBRAPAI MED JORDBÆR, INGEFÆR OG HONNINGKREM
MARENGS MED MØRK SJOKOLADE OG MANDLER
GRANOLA MED NØTTER OG KOKOS (VIDEO)
KJØLESKAPSGRØT MED CHIAFRØ OG MANDLER
BRENTE MANDLER 2.0
BISCOTTI MED SITRON
BRUNE PINNER
SARAH BERNHARDT I LANGPANNE
SMULDREPAI MED EPLER OG BÆR
GRANOLA MED NØTTER OG HONNING
HAVREGRØT MED KLI, BÆR OG MANDLER