Hurra, det er sommer, det er sol og startskuddet for rabarbrasesongen har gått! Har du rabarbra i hagen, eller kjenner du noen du kan gå på "slang" til? Hvis ikke, så får du ta deg en tur i butikken - for rabarbra hører sommeren til og kan brukes til så mangt! Som for eksempel i en smuldrepai, som vel er noe av det enkleste og beste du kan lage av sesongens frukt og bær. Rabarbraen har her fått selskap av jordbær og ingefær, som er en fantastisk smakskombinasjon som er en favoritt hos både små og store hjemme hos oss.

Behold skjermen på mens du lager mat

Ingredienser

SMULDRETOPPING

125 g hvetemel
100 g sukker (gjerne brunt)

RABARBRA- OG JORDBÆRKOMPOTT

500 g rabarbra
250 g jordbær

Bli medlem for å lese videre

Som medlem får du blant annet:
  • Tilgang til alle oppskrifter og artikler
  • Tilgang til alle uke- og festmenyer
  • Svarprioritet i kommentarfeltet

Min Handleliste