PLOMMER MED YOGHURTKREM OG KRØNSJ
KREMET FISKESUPPE MED DILL
FISKEGRYTE MED TORSK OG TOMAT
LAKS MED LUN POTET- OG TOMATSALAT
SOMMERENS BESTE VANILJEIS
ELTEFRIE FROKOSTRUNDSTYKKER
RABARBRA- OG JORDBÆRMARMELADE
RABARBRASUPPE – OG HURRA FOR INGRID 90 ÅR!
SJEFSOPPVASKERENS BLØTKAKE MED MARSIPANLOKK OG FRISKE BÆR
TORSKEFORM MED POTETER, LØK, PAPRIKA OG FETA
EGG I KOPP – MED OST, TOMAT OG SPEKESKINKE
SPELTVAFLER
FASTELAVNSBOLLER MED JORDBÆR
BERLINERKRANSER
HJEMMELAGET TOMATSUPPE MED EGG
JULEBRØD MED ROSINER
ELTEFRIE RUNDSTYKKER MED HASSELNØTTER
REINSDYRFILET MED PLOMMER, OVNSBAKTE ROTGRØNNSAKER OG RØDVINSAUS
ELTEFRITT LANDBRØD
KREMET JORDSKOKKSUPPE MED SPRØSTEKT SPEKESKINKE
PANNESTEKT LAKS MED SPINATSALAT, SENNEPSSAUS OG POTETCHIPS
SJOKOLADELANGPANNE
EPLEKAKE MED BJØRNEBÆR OG SMULDRELOKK
HJORTESTEK MED PORTVINSAUS OG BACONPOTETMOS
BACONSURRET KYLLING MED EPLER OG RØDLØK
LAMMESTEK MED OVNSBAKTE GRØNNSAKER, SALTBAKTE POTETER OG RØDVINSAUS
BASILIKUMKYLLING MED BYGGRIS, SPINAT OG OVNSBAKTE TOMATER
SELLERIROTSUPPE MED EPLE OG BACON
POLARBRØD
HJEMMELAGET SOLBÆRGELÈ
HJEMMELAGET RIPSGELÈ
BLOMKÅLSUPPE MED PURRE OG SPRØSTEKT BACON
JORDBÆR- OG RIPSSUPPE
SOMMERSALAT MED JORDBÆR, EPLE, BLÅMUGGOST OG SPEKESKINKE
Fløtevafler
Påskecocotte med spinat, løk og tomat
«Jægerns» fiskeburger
Skrei med chorizo, granateple, spinat, asparges og potetpurè
Kalvefilet med portvinsaus, lun rødløksmarmelade og ovnsstekte poteter
Gravet laks