KREMET POTETSUPPE MED BØNNER OG BACON
SJOKOLADEPAVLOVA MED SALT KARAMELL OG NØTTE- OG SJOKOLADEKRØNSJ
GRILLSPYD MED SITRONTIMIANOLJE OG LUN POTETSALAT
PERFEKT PAVLOVA – TIPS & TRIKS
SVIN I SURSØT SAUS
FRANSK KYLLINGFORM MED SMÅPOTETER OG ASPARGESBØNNER
BIFF MED BéARNAISESMØR OG BAKT POTET
KYLLING MED APPELSINSAUS OG COUSCOUSSALAT
LAKS MED SPINAT OG SITRONCOUSCOUS
LAMMEFILET MED TIMIANSJY, BAKTE TOMATER OG GRATINERT POTETMOS
MINIPAVLOVA MED SITRONKREM, BRINGEBÆR OG BASILIKUMCOULIS
REINSDYRSTEK MED BLÅBÆRSAUS OG ROSENKÅLSALAT
SALADE NIÇOISE – SALAT FRA NICE
LAMMECARRE MED TIMIANSJY, HONNINGBAKTE GULRØTTER OG SELLERIROTMOS
TOMATSUPPE MED PASTA OG GRØNNKÅLCHIPS
PLOMME- OG EPLECHUTNEY MED CHILI OG INGEFÆR
LAKS MED BLOMKÅLRIS OG SENNEPSAUS
«PASTA BOLOGNESE» MED RØDE LINSER
BROKKOLISALAT
SPAGETTI MED SALSICCIA, TOMAT OG LINSER
BURGER MED BACON OG CHILIMAJONES
KYLLING MED CHORIZO, CHILI OG CHERRYTOMATER
PASTA MED SALSICCIA OG TOMAT
ANDEBRYST MED BALSAMICOSJY, RØDLØKSKOMPOTT OG SELLERIROTMOS
JULESILD MED RØMME, PEPPERROT OG EPLE
PAVLOVA MED BÆR, HONNINGKREM OG PASJONSFRUKTSAUS
SPEKEMAT & GODT TILBEHØR PÅ JULEBUFFETEN
SALAT MED VARMRØKT LAKS, ASPARGES, TOMAT, EGG OG KRUTONGER
HELGRILLET ENTRECÔTE MED URTESMØR
LIMEMARINERT LAKS MED MANGO- OG AVOKADOSALAT
SJOKOLADEPAVLOVA MED MASCARPONEKREM OG JORDBÆR
EN SLAGS SALAT NIÇOISE
PANNESTEKT LAKS MED SPINATSALAT, SENNEPSSAUS OG POTETCHIPS
BIFF MED BEARNAISE
Lun potetsalat
Eplechutney med chili
Potet- og spinatsalat med laks
Tomatsalsa med eple og basilikum
Limemarinerte laksespyd med mango- og avokadosalsa
Sennepssaus