Tomatsalsa med eple og basilikum

En deilig salsa med spennende kombinasjoner, som passer ypperlig til grillmat og som er et spennende innslag på sommerbuffeten. Til 3-4 porsjoner trenger du omtrent:

  • Difficulty: enkel
  • Servings: 4
Annonse

Ingredienser

1 boks cherrytomater i båter
1 grønt eple i terninger
1 rødløk i små terninger
1/2 sitron , saften (ca.)
1-2 ss hvitvinseddik
3-4 ss god olivenolje
salt og nykvernet sort pepper
1 neve frisk basilikum , hakket

SLIK GJØR DU

Skjær opp grønnsakene som angitt ovenfor og ha dem i en liten salatbolle. Press sitronsaften over. Rør sammen hvitvinseddik og olivenolje og smak til med salt og pepper. Vend dressingen forsiktig inn i salaten. Til slutt vendes basilikumen forsiktig inn.

Enjoy!

EnglishREAD IN ENGLISH
  1. Denne salat har blitt vår absolutte favoritt til grillmaten – passer til ALT og frisker opp etthvert kjedelig måltid – takk Trine!

  2. Hei! Vi bruker kokeboka di veldig mye og elsker oppskriftene dine! 🙂
    Men vi lurer på om du har noen tips til hvordan en kan oppbevare basilikum som en kjøper fersk i butikken? Må man bare bruke den opp kjapt etter å ha kjøpt den, eller finnes det et godt tips til å få den til å holde seg lenge?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

hits

Min Handleliste

ANNONSE
Kjøp ingrediensene direkte i MENYs nettbutikk.