KALKUN MED APPELSINSAUS OG SØTPOTETSALAT
RISOTTO MED ASPARGES OG TOMAT
TORSK MED BACON, ERTER OG SITRONSAUS
RISOTTO MED ASPARGES OG SPINAT
KREMET SKALLDYRSUPPE MED KREPSEHALER
KREMET FISKESUPPE MED KREPSEHALER
PASTASKJELL MED SPINAT, RICOTTA OG TOMATSAUS
LAMMEFILET MED TIMIANSJY, BAKTE TOMATER OG GRATINERT POTETMOS
KREMET POTETSUPPE MED COPPASKINKE & GRESSLØKOLJE
HAVREOTTO MED TOMATER, PARMESAN OG PINJEKJERNER
HELSTEKT KALVEFILET MED KAPERSSAUS
FYLT PASTA MED KJAPP TOMATSAUS
KYLLING MED APPELSINSAUS OG LUN GULROTSALAT
RØKT JULESKINKE MED SENNEPSAUS OG APPELSINSALAT
KYLLING MED MANGOSJY OG HONNINGBAKTE GULRØTTER
LAMMECARRE MED TIMIANSJY, HONNINGBAKTE GULRØTTER OG SELLERIROTMOS
FISKESUPPE MED BLÅSKJELL
LAMMEKOTELETTER MED PIPERADE OG PISTOU
KYLLING MED BAKTE TOMATER OG BLOMKÅLRISOTTO
BACALAO MED SORTE OLIVEN
FRANSK LØKSUPPE
BYGGOTTO MED RØKT LAKS, SPINAT OG EPLE
KYLLING SALTIMBOCCA MED PARMESANPOTETER
KVEITE MED PARMASKINKE OG PARMESANSAUS
PASTA MED KANTARELLER OG SPEKET PØLSE
KANTARELLSUPPE
KALVEFILET MED TUNFISKMAJONES – VITELLO TONNATO
RESTE-FISKESUPPE MED URTEOLJE
BACONSURRET KYLLING MED EPLE OG BALSAMICOSAUS
KYLLING «BOUILLABAISSE»
PASTA E FAGIOLI – PASTA OG BØNNER
LAMMESKANKER MED ROTGRØNNSAKER
PASTA MED PØLSER, GRILLEDE GRØNNSAKER OG PARMESAN
PØLSEGRYTE MED PAPRIKA OG BØNNER
ANDEBRYST MED APPELSINSAUS
LANGTIDSSTEKT KALKUNBRYST MED APPELSINCHILISAUS
BOUILLABAISSE – FRANSK FISKESUPPE
SPAGETTI MED SPICY KJØTTBOLLER OG FYLDIG TOMATSAUS
OVNSBAKT TORSKELOIN MED TOMATER OG RISOTTO
KREMET JORDSKOKKSUPPE MED SPRØSTEKT SPEKESKINKE